Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Kλειστοί οι δρόμοι στα ορεινά λόγω χιονόπτωσης
Kλειστοί οι δρόμοι στα ορεινά λόγω χιονόπτωσης

Kλειστοί οι δρόμοι στα ορεινά λόγω χιονόπτωσης

Κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στις περιοχές του Τροόδους.

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς, Πεδουλά – Κύκκου, Πεδουλά – Προδρόμου και Προδρόμου – Λεμύθου, ενώ ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά, είναι ανοιχτός για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηρός.

Στην περιοχή Μαχαιρά, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα ο δρόμο Παλαιχωρίου – Αγρού, ενώ ανοιχτοί για μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδίου, Πλατανιστάσας – Άλωνας και Πολύστυπου – Λαγουδερών.

Επίσης στην περιοχή Μαχαιρά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και βράχων σε σημεία του δρόμου Μαχαιρά – Λαζανιά.

Στην περιοχή Κύκκου, ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Παναγιάς – Κύκκου και Παναγιάς – Σταυρού της Ψώκας.

Send this to a friend