Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους δείχνουν γκολ
Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους δείχνουν γκολ

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους δείχνουν γκολ

Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ στο «Tottenham Hotspur Stadium» ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

0536: Tottenham Hotspur FC – Liverpool FC 22:00 («Tottenham Hotspur Stadium»)

Τότεναμ: Στον αγώνα κυπέλλου με τη Γουίκομπ, η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 25′, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπέιλ. Κι ενώ ο αγώνας κυλούσε προς παράταση μεριά, με τρία γκολ από το 86′ και έπειτα, οι «σπερς» πήραν τη νίκη με 1-4 αλλά και το εισιτήριο για τους «16», εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι εκτός έδρας με την Έβερτον (10/2). Στη Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σκόρερ, οι Οριέ (5′), Κέιν (40′) και Ντομπέλε (62′), με τις «λεπίδες» να μειώνουν νωρίτερα (59′) σε 1-2. Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν η τετράδα. Βρίσκεται μία ανάσα απ’ αυτήν και με νίκη σήμερα ανεβαίνει τέταρτη.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει τραυματίας οι Λο Σέλσο (χαφ), ενώ αμφίβολοι είναι οι δύο μπακ Ντόχερτι και Ντέιβις, όπως και ο Ντέλε Άλι (μεσοεπιθετικός). O τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμαίν. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Ρεγκιλόν (μπακ), ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για το διάστημα των 2-3 εβδομάδων.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιορίς, Οριέ, Ντάιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρλντ, Nτομπέλε, Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Μπεργκβάιν, Σον, Κέιν.

Λίβερπουλ: Δεν διανύει καλό μομέντουμ η Λίβερπουλ και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ, όπου γνώρισε την ήττα με 3-2 και τον αποκλεισμό. Μία βδομάδα προηγουμένως έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα της από τη Μπέρνλι (0-1), με πέναλτι στο 83′, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαρνς. Αυτή η ήττα ήταν και η πιο «βαριά» για τους «ρεντς», αφού έσπασε και το αήττητο σερί που κουβαλούσαν για 68 εντός έδρας αναμετρήσεις. Και να ‘ταν μόνο αυτό; Παρέμειναν για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-2), εκ των οποίων στις τέσσερις τελευταίες δεν έχουν πετύχει ούτε και ένα γκολ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με την αγωνιστική της κάμψη έχασε πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι γνωστοί, Φαν Ντάικ (στόπερ), Γκόμεζ (στόπερ), Ζότα (επιθετικός) και Κεϊτά (χαφ). Λογικά προλαβαίνουν οι Μάτιπ (στόπερ) και Χέντερσον (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Μιναμίνο, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Προϊστορία: Από τέσσερις νίκες μετράνε Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο, ενώ άλλες δύο αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες.

 

11.01.20 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 0 : 1
15.09.18 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 1 : 2
22.10.17 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 4 : 1
27.08.16 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 1 : 1
17.10.15 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 0 : 0
31.08.14 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 0 : 3
15.12.13 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 0 : 5
28.11.12 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 2 : 1
18.09.11 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 4 : 0
28.11.10 Premier League Τότεναμ Λίβερπουλ 2 : 1

 

*Ζευγάρι που παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους κρίνονται σε πολλά τέρματα. Σε καλύτερη κατάσταση η Τότεναμ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. (Όβερ 2,5 στο 1,77 Meridianbet)

 

EMPTY BET: Δημιουργήστε – Στοιχηματίστε – Κερδίστε!

 

Send this to a friend