Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Δεν θα έπρεπε να συζητούμε κάτι τέτοιο, όπως και πέρσι»
Δημητρίου: «Δεν θα έπρεπε να συζητούμε κάτι τέτοιο, όπως και πέρσι»

Δημητρίου: «Δεν θα έπρεπε να συζητούμε κάτι τέτοιο, όπως και πέρσι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

Για τα μέτρα: «Το μεγαλύτερο κομμάτι του αθλητισμού περιστράφηκε γύρω από το κομμάτι των αποφάσεων και νομίζω πως αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Δυστυχώς η έλευση του κορονοϊού μας έχει καταβάλλει. Είδαμε και την ομάδα μας να ταλαιπωρείται. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το μυαλό μας στο γήπεδο. Για εμάς δεν έχει σταματήσει η αγωνιστική δράση, δουλεύουμε καθημερινά για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στο γήπεδο.

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής, όπως όλα τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, το αποδεικνύει και η αγωνιστική της παρουσία, αλλά και το εξ αναβολής μεταξύ μας παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι μία ομάδα που διεκδικεί την εξάδα. Είναι ένα πρωτάθλημα φέτος που δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα. Πάντα τα παιχνίδια στο Στέλιος Κυριακίδης είναι τέτοιας δυσκολίας που σε υποχρεώνει να είσαι συγκεντρωμένος, να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, για να πάρεις τη νίκη

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Σούτερντεν και ο Φλοριάν είχαν τραυματισμούς, είναι δύσκολο να προλάβουν, αλλά περιμένουμε την αυριανή μέρα. Ο Χάουγκεν ενθαρρυντικά μηνύματα πως θα προλάβει, όπως και ο Φερνάντεζ. Ειδικά για τον Φερνάντεζ περιμένουμε να μπει στις προπονήσεις και να αγωνιστεί, με προστατευτική μάσκα. Για τον Τρουγιόλς δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Για την Γενική Συνέλευση: «Η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί κανονικά από τον Πρόεδρό της, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει το παρόν του και να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας μας. Θα πει τις απόψεις του και μετά θα είναι θέμα των υπολοίπων για τις αποφάσεις. Είμασταν από τους πρώτους και από τους λίγους που πήραμε ξεκάθαρη θέση που την είχαμε μεταφέρει με τον πιο επίσημο τρόπο. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί αύριο».

Για τις πιθανές αλλαγές στον αριθμό των ομάδων: «Δεν θα έπρεπε να συζητούμε κάτι τέτοιο, όπως και πέρσι. Εμείς περιμένουμε τις αυριανές αποφάσεις».

Για το γήπεδο: «Αλλάζει καθημερινά η μορφή του γηπέδου. Θα το διαπιστώσετε και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο με την Ανόρθωση, θα δείτε πολλές αλλαγές, γιατί καθημερινά προχωρούν τα έργα. Συνεχίζονται τα έργα με μικρές αποκλείσεις στα χρονοδιαγράμματα, αν δεν υπήρχε και το πρώτο, το μεγάλο lockdown, ίσως να ήμασταν και πιο μπροστά. Αλλά συνεχίζονται κανονικά τα έργα και μην ξεχνάτε ότι δεν χρειάστηκε να βγούμε εκτός του γηπέδου μας λόγο των έργων. Μακάρι να τελειώσουν όλα αυτά με τα μέτρα και να το χαρεί και ο κόσμος μας από κοντά».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend