Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Virtual επίσκεψη στο Μουσείο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου
Virtual επίσκεψη στο Μουσείο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Virtual επίσκεψη στο Μουσείο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου εγκαινιάζει μια σειρά ενεργειών που συνδέονται με τα 110α γενέθλια της ομάδας, και προβάλλει μια διαδραστική παρουσίαση του μουσείου του συλλόγου που στεγάζεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ανακοίνωση

Ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου πλησιάζει, καθώς στις 30/1 συμπληρώνονται 110 χρονιάς ζωής και προσφοράς του σωματείου στον τόπο μας. Δυστυχώς τα γενέθλια αυτά δε θα τα γιορτάσουμε όπως τα θέλουμε μαζί με τον κόσμο μας, αφού οι συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε δεν το επιτρέπουν. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα εορταστούν όπως αρμόζει.

Εγκαινιάζοντας μια σειρά ενεργειών που συνδέονται με τα 110α γενέθλια της Ανόρθωσης, παρουσιάζουμε σήμερα (22/1) μια διαδραστική παρουσίαση του μουσείου του συλλόγου που στεγάζεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Παρέχεται η δυνατότητα να νιώσει ο κάθε φίλαθλος της ομάδας μας, και γενικότερα, πως βρίσκεται μέσα στο μουσείο και ξεφυλλίζει τις σελίδες της εθνικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής δράσης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Πέραν του walk through που μπορεί να κάνει ο καθένας από την οθόνη του υπολογιστή του, με τον κατάλληλο εξοπλισμό η περιδιάβαση στο μουσείο είναι διαθέσιμη και σε συνθήκες VR.

Η δυνατότητα αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στην ευγενή προσφορά της νεοφυούς εταιρείας MediaRealtors.com, με πρωτοβουλία του ιδρυτή και Προέδρου της, κ. Μιχάλη Γιακουμή, τον οποίο η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως.

Η MediaRealtors.com δημιούργησε και παραχώρησε δωρεάν το 3D Walk Through VR Video του Μουσείου, για να μπορούν όλοι οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης και γενικότερα το ποδοσφαιρόφιλο κοινό να το επισκεφθούν από την άνεση του σπιτιού τους, ειδικότερα αυτή την περίοδο του υποχρεωτικού εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.
Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Γιακουμή ανέφερε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την Ανόρθωση. Μια ομάδα που είναι συνυφασμένη με την Αμμόχωστό μας, την προσφυγιά και την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Μουσείο από την Ιστοσελίδα του Σωματείου μας https://anorthosis.com.cy/μουσείο/ καθώς και την ιστοσελίδα της mediarealtors.com στο σύνδεσμο
#110yearsfromhome Με Virtual Επίσκεψη Στο Μουσείο!

Δήλωση Μιχάλη Γιακουμή

Με μεγάλη χαρά και αισθήματα υπερηφάνειας πήραμε την πρωτοβουλία να ψηφιοποιήσουμε σε τρισδιάστατη μορφή (3D Walk Through VR Video) το Μουσείο της Ανόρθωσης και να το παραχωρήσουμε δωρεάν στο σύλλογο, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους, ιδιαίτερα τους φίλους του προσφυγικού σωματείου της Αμμοχώστου, να γνωρίσουν και να βιώσουν, με τη συμβολή της τεχνολογίας, την ιστορία του.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για μια ομάδα που είναι συνυφασμένη με την Αμμόχωστό μας, με την προσφυγιά και με την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. Προγραμματίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες ώστε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα της μνήμης αλλά και της επιθυμίας για επιστροφή.

Send this to a friend