Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μ. Ππεκρής για Δρ. Σεργίου: Πάντα δίπλα στην Ανόρθωση
Μ. Ππεκρής για Δρ. Σεργίου: Πάντα δίπλα στην Ανόρθωση

Μ. Ππεκρής για Δρ. Σεργίου: Πάντα δίπλα στην Ανόρθωση

Θλίψη έφερε στην Ανόρθωση αλλά και στο κυπριακό ποδόσφαιρο εν γένει η «απώλεια» του Δρ. Σεργίου ο οποίος έφυγε χθες νικημένος από τον κορωνοϊό.

Σε επικοινωνία που είχε το Larnakaonline με τον εκπρόσωπο της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ κο Μιχάλη Ππεκρή μας ανέφερε ότι ο Δρ. Σεργίου ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα δίπλα στην Ανόρθωση παρέχοντας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήταν για δεκαετίες ο γιατρός της ομάδας την οποία και ακολουθούσε παντού. Πάντα χαμογελαστός αποτελούσε υπόδειγμα ανθρώπου και όλοι οι Αμμοχωστιανοί θα τον θυμούνται για πάντα”.

Ο κύριος Ππεκρής δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό ένα συγκινητικό μήνυμα :

“Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο, λεβέντη, τελειομανή και χαμογελαστό άνθρωπο, τον γιατρό μας Σέργη Σεργίου. Ένας κύριος πραγματικά με καρδιά από χρυσάφι. Ανορθωσιάτης, Αμμοχωστιανός μα πάνω από όλα ένας αγνός φίλος. Ο Γιατρός ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και το κενό του δυσαναπλήρωτο. Σήμερα θρηνεί όλη η οικογένεια της Ανόρθωσης, όλοι οι Αμμοχωστιανοί όλοι όσοι τον γνώρισαν ή άκουσαν για αυτόν και το μόνο σίγουρο κλαίνε σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Ήταν ο γιατρός μας, ήταν η «ασφάλειά» μας. Στο καλό γιατρέ μας, φίλε μας και αγνέ Ανορθωσιάτη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και οι ιδέες σου θα αποτελούν τον φάρο μας για επιστροφή που ήταν ο μεγάλος σου καημός. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους σας. Θα είσαι πάντα ο γιατρός μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Αιωνία η μνήμη σου

Μιχάλης Ππεκρής”

Send this to a friend