Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Mug cakes: 10 πανεύκολες, κολασμένες συνταγές
Mug cakes: 10 πανεύκολες, κολασμένες συνταγές

Mug cakes: 10 πανεύκολες, κολασμένες συνταγές

Τώρα που βρισκόμαστε στο σπίτι είναι καιρός να μπούμε λίγο στην κουζινά και να εξασκήσουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες. Το σίγουρο είναι πως εκτός από banana bread υπάρχουν πολλά άλλα νόστιμα και εύκολα γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε.

Μιλάω φυσικά για τα mug cakes, τα πιο εύκολα κέικ στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής, που σίγουρα εφευρέθηκαν από κάποιον μεγάλο τεμπέλη με συχνές λιγούρες και πολλή βαρεμάρα.

Έτοιμα στο δευτερόλεπτο, πεντανόστιμα, και με όσες παραλλαγές μπορεί να βάλει το διεστραμμένο μας μυαλό.

Παρακάτω θα βρεις 5 συνταγές για να πάρεις ιδέες.

1. Mug cake σοκολάτας

 

Τα κλασικά είναι και τα καλύτερα. Ένας σοκολατένιος παράδεισος στον φούρνο και στο στόμα σου. Θα μοσχοβολήσει ολόκληρο το σπίτι και εσύ σίγουρα θα θέλεις να φτιάξεις και δεύτερη δόση σε πιο βαθιά κούπα.
2. Mug cake με μέλι

Γλυκό και αφράτο, θα σου φτιάξει την διάθεση με την ωραία του γεύση ενώ εξαιτίας της ρευστότητάς του θα λιώνει στο στόμα σαν λικέρ με πολλούς υδατάνθρακες.

3. Mugcakes με μπισκότα

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις διαφορετικές ιδέες για κέικ με μπισκότα σοκολάτας θα παρακολουθήσεις σε αυτό το βίντεο και μάλλον θα τις φτιάξεις όλες επειδή και καλά περιμένεις επισκέψεις (και καλά).

4. Carrot cake mug cake

Για μία πιο διακριτική γεύση που ταιριάζει με την εποχή και σύμφωνα με όσους την έχουν δοκιμάσει είναι καλύτερη ακόμα και από το κανονικό carrot cake!
5. Cinnamon roll mug cake

Και ΓΙΑΤΙ να συμβιβαστούμε και να διαλέξουμε ή το ένα ή το άλλο, σύντροφε γλυκατζή; Ζούμε στο 2018, μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πηγή: athensvoice.gr

Send this to a friend