Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες ψεκασμού δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου
Εργασίες ψεκασμού δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου

Εργασίες ψεκασμού δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 21/01/2021 και την Παρασκευή 22/01/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:30, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, θα εκτελούνται εργασίες ψεκασμού δέντρων στο έρεισμα του δρόμου από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι την έξοδο προς Λεμεσό, και από τις δύο κατευθύνσεις θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

Send this to a friend