Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανοικτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες οι δρόμοι προς Τρόοδος
Ανοικτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, λόγω παγετού, είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος.

Συγκεκριμένα, ανοικτοί μόνο για οχήματα με αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου Τροόδους.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.

Εξάλλου, στην περιοχή Μόρφου, οι δρόμοι είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί, ιδιαίτερα οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά και Πεδουλά – Προδρόμου.

Επίσης, στην περιοχή Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος στο οδικό δίκτυο.

Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.

Send this to a friend