Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η… μπηχτή Τιμούρ για τους πρώην αμυντικούς και η ουσία των βαθμών
Η… μπηχτή Τιμούρ για τους πρώην αμυντικούς και η ουσία των βαθμών

Η… μπηχτή Τιμούρ για τους πρώην αμυντικούς και η ουσία των βαθμών

Για τρίτο σερί ματς η Ανόρθωση κερδίζει και το κάνει χωρίς να δεχθεί γκολ κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια της ομάδας να βελτιώσει τις αμυντικές αδυναμίες της και να μπορέσει να «χτίσει» ένα επιτυχημένο σερί.

Στη Διάσκεψη Τύπου ρωτήσαμε τον Τιμούρ Κετσπάγια για το τι είναι αυτό που άλλαξε και η Ανόρθωση αμυντικά παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

«Ήρθαν κάποιοι παίκτες, καινούργιοι παίκτες, και παίζουμε καλά τώρα στην άμυνα, δεν δεχόμαστε γκολ», ήταν η αναφορά του αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τον πρώην αρχηγό Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά και τον Σελίν που αποδεσμεύθηκαν. Ο ερχομός Ρισβάνη και η μονιμοποίηση Αρτυματά στα στόπερ είναι σαφέστατα κίνηση που βγήκε στον Κετσπάγια και μπορεί να νιώθει δικαιωμένος.

Η ουσία για την Ανόρθωση είναι να μπορέσει να δώσει συνέχεια και σε παιχνίδια που θα είναι ακόμη πιο απαιτητικά. Σε ντέρμπι παιχνίδια που εκεί οι βαθμοί θα είναι ακόμη πιο σημαντικοί.

Επιθετικά στο πρώτο μέρος η «Κυρία» δεν ήταν καλή. Ήταν εγκλωβισμένη από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Είναι φανερό ότι κάτι λείπει επιθετικά, όμως είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις την ουσία, κάτι που κάνει η Ανόρθωση στα τελευταία της ματς.

Γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια απόκτησης μεσοεπιθετικού, με το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να είναι πρώτο στη λίστα.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend