Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη στην Ελλάδα
Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη στην Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, αδέρφια 15 και 17 ετών από το Περιστέρι. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Οι κάμερες στο μετρό της Ομόνοιας είχαν καταγράψει ολοφάνερα τα πρόσωπα των δραστών της άγριας επίθεσης σε βάρος του σταθμάρχη και έτσι η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίησή τους.

Οι δράστες φορούσαν παρόμοια ρούχα, ενώ είχαν ίδιο σωματότυπο. Ο ένας από τους δύο έμοιαζε πιο «έμπειρος» σε επιθέσεις από τον τρόπο που χτυπάει, ενώ ο δεύτερος δράστης μοιάζει να συνδράμει «επικουρικά».

Οι δύο νεαροί δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Η προσαγωγή τους έγινε έξω από το σπίτι τους, όπου κρύβονταν μετά την επίθεση για να αποφύγουν τη σύλληψη. Ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί την πράξη τους.

Μάλιστα, συνελήφθη και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος φαίνεται να «κάλυπτε τους δύο νεαρούς. Σύμφωνα με το «Βήμα», ήταν γείτονας των δραστών και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει ενημερώνοντάς τους για τις κινήσεις της Αστυνομίας προκειμένου να μην εντοπιστούν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό στις 13/1/2021. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση».

Send this to a friend