Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καλό Χωριό Λάρνακας: Ανυπόφορη η κατάσταση από το πεδίο βολής – Τι θα γίνει
Καλό Χωριό Λάρνακας: Ανυπόφορη η κατάσταση από το πεδίο βολής – Τι θα γίνει

Καλό Χωριό Λάρνακας: Ανυπόφορη η κατάσταση από το πεδίο βολής – Τι θα γίνει

Σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην περιοχή Καλού Χωριού στην Επαρχία Λάρνακας με το πεδίο βολής που λειτουργεί.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της εν λόγω περιοχής ο θόρυβος και η ηχορύπανση από τις βολές της Εθνικής Φρουράς που λαμβάνουν χώρα τα απογεύματα- κυρίως όταν γίνοντα με άρματα- είναι πολύ έντονος και δεν επιτρέπει την ήρεμη διαβίωση των κατοίκων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σπίτια στα 500 μέτρα από το πεδίο βολής, κάτι που όπως μας είπαν οι κάτοικοι θέτει και θέμα επικινδυνότητας.

Σε επικοινωνία που είχε το Larnakaonline με τον Κοινοτάρχη κο Φλώρο Θεοδώρου μας ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι εδώ και πολλά χρόνια ενώ το Υπουργείο Άμυνας γνωρίζει το όλο ζήτημα και θα ξεκινήσει σύντομα περιβαλλοντική μελέτη για να ελεχθεί η όλη κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι- σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη – είναι να φύγει το πεδίο βολής από την περιοχή αν και γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

Τέλος, ο κοινοτάρχης μας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ευθύνη της Εθνικής Φρουράς η όλη κατάσταση αλλά όλων των κυβερνήσεων που δεν έδωσαν μέχρι σήμερα ένα τέλος στην όλη κατάσταση.

Send this to a friend