Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Χρυσή» αλλαγή ο Ρουσιάς και πρώτοι 3 για Σατσιά! (βίντεο)
«Χρυσή» αλλαγή ο Ρουσιάς και πρώτοι 3 για Σατσιά! (βίντεο)

«Χρυσή» αλλαγή ο Ρουσιάς και πρώτοι 3 για Σατσιά! (βίντεο)

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Μαρίνος Σατσιάς στον πάγκο του Ερμή.

Η «φτεροπόδαρη» ομάδα επικράτησε με 2-0 στο «Αμμόχωστος» της Καρμιώτισσας και πήρε νίκη μετά από 12 αγώνες και ξανά απέναντι στην Καρμιώτισσα, καθώς τη νίκησε στον πρώτο γύρο με 1-0.

«Χρυσή» αλλαγή του Ερμή ήταν ο Ονησίφορος Ρουσιάς που πέρασε στο παιχνίδι στο 60’, πέτυχε γκολ στο 72’ και στο 87’ έδωσε ασίστ στον Κοβάσεβιτς για να κάνει το 2-0.

Η ομάδα του Σατσιά ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος από την Καρμιώτισσα και κατάφερε να πάρει τη νίκη που την ανέβασε στους 20 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μιχαήλ ήταν πιο καλή στο πρώτο μέρος, όμως έχασε και έμεινε στους 16.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος στα πρώτα δέκα λεπτά η Καρμιώτισσα είχε καλύτερα πατήματα και πίεσε τον Ερμή.

Στην συνέχεια ο Ερμής ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε ευκαιρία με τον Κοβάσεβιτς στο 15’.

Στο 19’ η ομάδα του Σατσιά κατάφερε να σκοράρει με τον Κονέ, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης στον Ντίας.

Ο Ερμής συνέχισε να απειλεί και στο 21’ έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Μέιρα να κάνει το σουτ και τον Τούμπα να αποκρούει.

Η Καρμιώτισσα απάντησε στις ευκαιρίες του Ερμή και στο 27’ έχασε μεγάλη φάση με το σουτ του Μόμο Σάσι να αποκρούει σε κόρνερ ο Καϊκέ.

Στην συνέχεια και στα τελευταία λεπτά ο Ερμής κράτησε μπάλα και στο 45+1 έχασε άλλη μία ευκαιρία με το σουτ του Κονέ να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήγει έξω.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής μπήκε καλύτερα, όμως ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός και μέχρι το 60’ δεν έγινε κάποια φάση.

Στο 63’ μετά από μπαλιά στην περιοχή της Καρμιώτισσας ο Σωτηρίου σφύριξε πέναλτι σε τράβηγμα του Χρίστου στον Βάλπορτ και έδωσε κίτρινη κάρτα στον Κύπριο αμυντικό. Όμως το VAR έκανε την επέμβαση του, ειδοποίησε τον Σωτηρίου να πάει να δει τη φάση στο μόνιτορ και τελικά πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα.

Ο Ερμής συνέχισε να είναι καλύτερος και στο 72’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ρουσιάς που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, κατέβασε την μπάλα και με πλασέ από κοντά νίκησε τον Τούμπα για τον 1-0 για την ομάδα του.

Μετά το γκολ που δέχτηκε η Καρμιώτισσα προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο και να φτάσει στην ισοφάριση.

Παρά την πίεση της Καρμιώτισσας, ο Ερμής σε μία αντεπίθεση στο 87’ μετά από ωραία ασίστ από τον Ρουσιά, ο Κοβάσεβιτς βρέθηκε απέναντι στον Τούμπα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας στον Ερμή τρεις βαθμούς μετά από 12 αγώνες και τους πρώτους για τον Μαρίνο Σατσιά.

Ερμής: Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέρια (90+2 Γεωργίου), Κύπρου(60′ Σιντιμπέ), Ντίας, Φόλπρεχτ (85′ Καραγκούνης), Κοβάσεβιτς, Χόλτ, Κυριακίδης (60′ Κυριακίδης), Κονέ (46′ Βαλπόρτ)

Στον πάγκο: Φινιρίδης, Καραγκούνης Ρουσιάς, Παπαθανασίου, Καϊσερλίδης, Βαλπόρτ, Γεωργίου, Παντελή, Σιντιμπέ.

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Μπαράνοφ, Παχίπης (79′ Ευσταθίου), Ρόμο, Μ. Σάσι (53′ Χατζηβασίλης), Μπαργκάν (46′ Κωμοδίκης), Πέρεζ, Ι. Σάσι, Μαλεκκίδης, Χρίστου (87′ Καπαρτής), Ρέινολντς

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Ευσταθίου. Μπουμπακάρι, Κωμοδίκης, Καπαρτής, Φράγκος, Σάββα, Χατζηβασίλης, Πολύζος.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend