Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: Θα πει “ναι” στον προϋπολογισμό ο Αδάμος, εάν εξαρτάται από την ψήφο του
ΒΙΝΤΕΟ: Θα πει “ναι” στον προϋπολογισμό ο Αδάμος, εάν εξαρτάται από την ψήφο του

ΒΙΝΤΕΟ: Θα πει “ναι” στον προϋπολογισμό ο Αδάμος, εάν εξαρτάται από την ψήφο του

Την αδυναμία του να παρέμβει στις εσωτερικές διαδικασίες των πολιτικών κομμάτων αναφορικά με την ψήφιση του αναθεωρημένου κρατικού προϋπολογισμού 2021, επισήμανε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου  που κλήθηκε να σχολιάσει την “ισορροπία τρόμου” που επικρατεί για ψήφιση του νομοσχεδίου και με δεδομένη την άρνηση του βουλευτή της ΕΔΕΚ Ηλία Μυριάνθους να συγκατατεθεί στο περιεχόμενο του αναθεωρημένου προϋπολογισμού.

Υπέδειξε ότι εναπόκειται στο κάθε κόμμα και στον κάθε βουλευτή να αποφασίσει τι θα πράξει, ωστόσο δημοσιοποίησε τη σύσταση στην οποία προβαίνει όταν ερωτάται από τα μέλη της Βουλής “ότι δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί κάποιος με τον προϋπολογισμό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνέπειες της καταψήφισης”

“Δεν λέω ότι δεν έχουν δίκαιο στις πολιτικές θέσεις που εκφράζονται, δεν είναι δουλειά μου. Αλλά ένας υπερκομματικός Πρόεδρος της Βουλής που θέλω να είμαι, θα σταθμίσω το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.”

Ο κύριος Αδάμου είπε ότι όπως δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξη του, εάν η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού κρίνεται από την ψήφο του, θα προβληματιστεί και θα ταχθεί υπέρ. 

“Δεν παίρνω πίσω αυτά που έχω πει. Οι βουλευτές αντιλαμβάνονται, δεν είναι μειωμένης αντίληψης αλλά ο καθένας αναλαμβάνει και τις ευθύνες αυτού που ψηφίζει και να αιτιολογήσει στους πολίτες την απόφαση του”

Δείτε το βίντεο του Alpha εδώ

Send this to a friend