Home ΕΞΟΔΟΣ Το Εύ Κουζήν τώρα ακόμα πιο κοντά σας
Το Εύ Κουζήν τώρα ακόμα πιο κοντά σας

Το Εύ Κουζήν τώρα ακόμα πιο κοντά σας

Δεν έχει σημασία πόσων χρόνων είσαι, πόσο καλά μαγειρεύεις, το φαγητό της μαμάς (ή της γιαγιάς για μερικούς) θα είναι πάντα σε άλλο επίπεδο!

Ένα πιάτο καλό φαγητό σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα και ένα άνοστο να στη χαλάει. Επειδή αγαπάμε το φαγητό της μαμάς μας –ή της γιαγιάς μας αν προτιμάτε- και πιστεύουμε ότι ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, μπορούμε να γευτούμε εκτός σπιτιού υπέροχο μαγειρευτό φαγητό από την κατσαρόλα σε αρκετά χαμηλή τιμή, βρήκαμε το μαγειρίο που θα σας στείλει σπιτικό νόστιμο φαγητό και να γλείψετε τα δάχτυλά σας στο σπίτι σας.

 

Εύ Κουζήν
Το “Ευ Κουζήν” είναι ταγμένο στη μεσογειακή κουζίνα και σερβίρει καθημερινά πιάτα που θα σου θυμίσουν το χωριό και τη γιαγιά. Mάλιστα στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ο τόπος μας , το ΕυΚουζήν θα είναι εκεί να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί πάντα σε υψηλό επίπεδο προστασίας, με προτεραιότητα την ασφάλεια της υγείας μας!

Καλημέρα. Εμείς θα είμαστε εδώ θα σας εξυπηρετήσουμε με την καλύτερη ποιότητα με όλο το μεράκι μας που σας έχουμε δείξει 😊

Το Ευ Κουζήν τώρα έρχεταια ακόμη πιο κοντά μας σε νέες περιοχές οι οποίες είναι οι εξής: Αραδιππου, Oρόκλινη παραλιακή και στα Λιβάδια.

Δώσε την παραγγελία σου στο 70003336.

Send this to a friend