Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Γεωργίου: “Πρόεδρε να παραιτηθείς”
Γεωργίου: “Πρόεδρε να παραιτηθείς”

Γεωργίου: “Πρόεδρε να παραιτηθείς”

Με μια μακροσκελή ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Συμπολίτης μας Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου καλεί, μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί.

Αυτούσια η ανάρτηση του :

Μα, δεν ακούει κανείς;

Σκάνε οι βόμβες δίπλα μας καθημερινά. Φαίνεται ότι πολλοί δεν τις ακούνε. Και αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί: η αλλοτρίωση, η εξοικείωση με το ψέμα, την παραπλάνηση, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τη λωποδυσία,.

Προχτές ήταν ο Αρχιεπίσκοπος . Ως προπομπός του Χάρη, που, σήμερα, μας …συστήνει τη διχοτόμηση ως την έσχατη και αναγκαία επιλογή. Και…συμφέρουσα, σίγουρα, για όσους θέλουν να συνεχίσουν να λυμαίνονται ένα ημιτελές, κουτσουρεμένο κράτος κομμένο ραμμένο στα δικά τους ιδιοτελή πολιτικά, ταξικά και οικονομικά κριτήρια.

Σήμερα ο Παράσχος, που συγκεκριμενοποίησε, τα κέρδη μιας μόνο χρονιάς για το Γραφείο του Αναστασιάδη από το πλιάτσικο των ύποπτων διαβατηρίων: 300 εκατομμύρια!!! Ε, βέβαια, πώς να μην ωρύονται κατά του Οδυσσέα;

Επίσης, σήμερα, η συνέντευξη του Προέδρου που υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας. Κανένα πρόβλημα με τις Σευχέλλες. Ούτε για το ταξίδι ούτε για τη μεταφορά των εκατομμυρίων. Υπάρχει καμιά ΜΟΚΑΣ;

Αυτό δεν είναι κράτος. Μας περιγελούν σ΄όλη την οικουμένη.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Πιο πολύ μοιάζει με μια αδίστακτη φατρία που εξυπηρετεί προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντα.
Προσωπικά, ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν στον τόπο μου.

Ντρέπομαι που όλα αυτά γίνονται ανεκτά…
Υπόψη για όσους, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, κάνουν ότι δεν καταλαμβαίνουν: Όσοι τα ανέχονται σήμερα, δεν θα αναζητήσουν τίμιες λύσεις αύριο.

Τολμώ να το ζητήσω, ξέροντας ότι δεν έχω καμιά δύναμη να το επιβάλω.
Τολμώ να το ζητήσω για να έχω, ως ενεργός πολίτης, δάσκαλος και γονιός, ήσυχη τη συνείδησή μου:

Πρόεδρε, έκανες πάρα πολλά μέχρι σήμερα. Σου απομένει ένα: να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ για να σώσεις ό,τι σώζεται. Για σένα και ,κυρίως, για τον τόπο. Αλλιώς ,καθίστασαι εξαιρετικά επικίνδυνος, πλέον… Η ίδια η ζωή θα δώσει λύσεις…

Send this to a friend