Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Bridal Masterclass με την διάσημη Orta και την δική μας Vaso Yiacoumi
Bridal Masterclass με την διάσημη Orta και την δική μας Vaso Yiacoumi

Bridal Masterclass με την διάσημη Orta και την δική μας Vaso Yiacoumi

Για πρώτη φορά η Οrtalelimeleh θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις τεχνικές της σε ένα μοναδικό διαδικτυακό IG live .

Η Ortal είναι μία από τις διασημότερες makeup artists και trend-setters καθώς οι δημιουργίες της αποτελούν έμπνευση και χαράζουν νέους δρόμους στο χώρο του μακιγιάζ . Είναι specialized στο bridal και fashion makeup και για πρώτη φορά θα μοιραστεί μαζί μας τις τεχνικές της, τα μυστικά της, αλλά και όλα εκείνα που την οδήγησαν στην επιτυχημένη διεθνή καριέρα της.

Μαζί της θα βρίσκονται η δική μας Vasoyiacoumi και η Ioannabarbouti, οι οποίες έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και ειδικότερα του νυφικού, τόσο ως artists όσο και ως εκπαιδεύτριες.

4 μέρες μοναδικές με step by step demonstration, τεχνικές, marketing, tips & tricks, συμβουλές για επιλογή προϊόντων που είναι κατάλληλα ή απαραίτητα για ένα bridal look και πολλά ακόμη.

Μαζί θα δούμε τα νέα trends για ένα νυφικό μακιγιάζ με διαχρονική προοπτική.

Θα δημιουργήσουμε look που αποτυπώνονται σωστά στη φωτογραφία, έχουν διάρκεια και αντέχουν στις κλιματολογικές συνθήκες του τόπου μας.

Τελειοποιήστε την τεχνική σας για να προσφέρετε ένα άψογο μακιγιάζ που θα ικανοποιήσει το κοινό σας και θα σας οδηγήσει στην ανάπτυξη της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και θα έχουν πρόσβαση στα αποθηκευμένα μαθήματα για ένα μήνα μετά.

19/02: Classy Glam Bridal live με την @ioannabarbouti στις 18:00

20/02: Dazzling Bridal live με την @vasoyiacoumi στις 18:00

21/02: στις 20:00 με την @ortalelimeleh1 θα γίνει το live Visual Brides και η Ortal σχολιάζει: «combines the opulence of a Glamorous Red Carpet vibes, an edgy attitude, and appealing accessibility»

22/02: θα μιλήσουμε στο τελευταίο μας live για marketing tips, δοκιμαστική πρόβα, must-have προϊόντα για το makeup kit ,διαχείριση νύφης και όρια στις 18:00

Το online masterclass θα πραγματοποιηθεί σε IG live σε private group

Early bird: 80€ (μέχρι 18/01)

Regular price: 100 €

Send this to a friend