Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δεν σηκώνει άλλες απώλειες… (πιθανή ενδεκάδα)
Δεν σηκώνει άλλες απώλειες… (πιθανή ενδεκάδα)

Δεν σηκώνει άλλες απώλειες… (πιθανή ενδεκάδα)

Δυο μόλις νίκες στα τελευταία επτά της παιχνίδια μετρά η Ανόρθωση και σίγουρα ο απολογισμός είναι απογοητευτικός.

Η ομάδα προέρχεται από δυο σερί εκτός έδρας ήττες από Ομόνοια και Απόλλωνα και αυτό που θέλει σήμερα είναι αντίδραση, να επιστρέψει στις νίκες και να μπορέσει να γυρίσει σελίδα για μία νέα αρχή. Είναι σημαντικό οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια να συνεχίσουν απ’ εκεί που έμειναν στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Εκεί όπου η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν εξαιρετική και κατάφερε να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων αλλά στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι οι τιμωρημένοι Αρτυματάς και Χουσμπάουερ, αλλά και ο Οκριασβίλι που ένιωσε νέες ενοχλήσεις και παραμένει στα… πιτς.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές μιας και θυμίζουμε ότι αποχώρησε από την ομάδα ο Σίλντενφελντ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σελίν. Στην μεσαία γραμμή Νταουσβίλι και Μαργκάσα με τον Μίχα λίγο πιο μπροστά τους. Δεξιά της επίθεσης ο Καλτσάς, αριστερά ο Χριστοφή και κορυφή ο Κβιλιτάια. Θέση διεκδικούν κι άλλοι παίκτες, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε τριάδα ξανά στα στόπερ.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend