Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πιο σημαντική η σωτηρία από το κύπελλο
Πιο σημαντική η σωτηρία από το κύπελλο

Πιο σημαντική η σωτηρία από το κύπελλο

Αγώνας για το δεύτερο γύρο του Κόπα Ντελ Ρέι, με την Αλκορκόν να υποδέχεται στο «Σάντο Ντομίνγκο» τη Ρεάλ Σαραγόσα.

**Νοκ άουτ αγώνας που σε περίπτωση ισοπαλίας, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι.

0961: Alcorcon AD – Real Zaragoza 22:00 («Santo Domingo»)

Αλκορκόν: Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαγιεκάνο για τη 19η αγωνιστική, παρόλο που ηττήθηκε (2-1) είχε παρουσιάσει σχετικά καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 16′, με την Αλκορκόν να ισοφαρίζει στο 79′ με τον Μπάρμπερο. Εκεί που έδειχνε ότι θα έπαιρνε έστω το βαθμό από το παιχνίδι, ήρθε το αυτογκόλ του Φερνάντεζ στο 86′ με αποτέλεσμα να μείνει με τις εντυπώσεις της καλής παρουσίας, δεχόμενη την ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη (20η θέση), έχοντας 19 βαθμούς, όσους έχει και η 19η Καστεγιόν. Θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει περισσότερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα και στη παραμονή στη κατηγορία από το να ασχοληθεί με το κύπελλο. Γι’ αυτό και στο σημερινό αγώνα αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές στο βασικό της σχήμα. Άλλωστε, την Κυριακή (10/1) ακολουθεί παιχνίδι μίας επιλογής με την ουραγό Αλμπαθέτε. Για να φτάσει στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου η Αλκορκόν, χρειάστηκε να αποκλείσει με 2-1 εκτός τη Λεαλτάδ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχουν απουσίες στην Αλκορκόν, η οποία αναμένεται να προφυλάξει αρκετούς βασικούς.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντάνι Χιμένεθ, Γκούιτο, Εσκομπάρ, Νταβίντ Φερνάντεθ, Κάστρο, Ούγκο Φράιλε, Σόσα, Ρέκο, Εσκαρδό, Ερνέστο Γκόμεθ, Μπράβο.

Ρεάλ Σαραγόσα: Στον προηγούμενο αγώνα με την Καρταγένα εκτός, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60′ και στο 81′ ο Αθόν ισοφάρισε, δίνοντας στη Σαραγόσα το βαθμό, ο οποίος τη διατηρεί στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την παραμονή. Πάντως, εμφάνισε για ακόμη ένα παιχνίδι βελτίωση στην απόδοση της. Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της είχε ακυρωθεί γκολ ως οφσάιντ, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι. Το κύριο πρόβλημα για τη Σαραγόσα φέτος είναι ότι της λείπει το γκολ. Αυτό το γνωρίζει καλά ο τεχνικός της, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να το λύσει. Όπως δήλωσε ο 56χρονος τεχνικός στο σημερινό αγώνα με την Αλκορκόν θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, μιας και θεωρεί σημαντική την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον πρώτο γύρο παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να νικήσει με 2-0 εκτός την Τορελαβέγα (ομάδα τρίτης κατηγορίας και να δώσει ραντεβού με την Αλκορκόν.

Αγωνιστικά νέα: Ο επιθετικός Ναρβάες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής, ώστε να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής (8/1) με τη Λογκρονές. Εκτός τέθηκε και ο δεξιός μπακ Τεχέρο, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και ο μέσος Χάβι Ρος λόγω τραυματισμού. Έτοιμοι δηλώνουν οι Γκουιτιάν (αμυντικός) και Αντριάν (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα: Ρατόν, Βιγκαράι, Ατιένθα, Χάβι Ερνάντεθ, Σόλα, Λαραθάμπαλ, Θαπατέρ, Ιγουάρας, Τζανιμάκια, Βούτσκιτς, Μπερμέχο.

Προίστορία: Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί σε αγώνα για το Κόπα Ντελ Ρέι, όπου εξήλθαν ισόπαλες.

 

13.12.11 Copa Del Rey Αλκορκόν Ρεάλ Σαραγόσα 1 : 1

 

€15 REGISTRATION BONUS: Εγγραφείτε στο Meridianbet.com.cy και λάβετε €15 μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend