Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επιστροφή στις νίκες αναζητά η Λειψία
Επιστροφή στις νίκες αναζητά η Λειψία

Επιστροφή στις νίκες αναζητά η Λειψία

14η αγωνιστική στη Bundesliga και η Στουτγκάρδη υποδέχεται στη «MercedesBenz Arena» τη Λειψία.

VFB Stuttgart – RB Leipzig 21:30 («Mercedes-Benz Arena»)

Στουτγκάρδη: Μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής (20/12) από τη Βόλφσμπουργκ (1-0), τρεις μέρες αργότερα κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Φράιμπουργκ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας. Το επόμενο στοίχημα για την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο είναι να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, σε μία σεζόν που την βρίσκει μέχρι στιγμής στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από την πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά νέα: Νέα απώλεια ο Έγκλοφ (χαφ). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Ντιντάβι. Για όγδοο παιχνίδι παραμένουν εκτός οι Αλ Γκαντιουί (επιθετικός) και Σισέ (χαφ). Μακροχρόνιοι οι Αβούντζα (αμυντικός), Μολά (αριστερός μπακ) και Τόμι (μεσοεπιθετικός). Στις επιλογές του Ματαράτσο επιστρέφουν οι Βαμανγκιτούκα (μεσοεπιθετικός) και Μαυροπάνος (αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Κόμπελ, Στέντσελ, Άντον, Κεμπφ, Βαμανγκιτούκα, Έντο, Μανγκαλά, Σόσα, Κάστρο, Ντιντάβι, Γκονσάλες.

Λειψία: Άσφαιρη χωρίς τέρματα (0-0) έμεινε στη τελευταία της αναμέτρηση κόντρα στη Κολωνία, για να πάρει τον ένα βαθμό και να φτάσει τους 28. Με τον καλύτερο τρόπο η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Λειψίας και με τη νίκη της (1-2) επί της Λεβερκούζεν βρέθηκε στο +2 από «ασπιρίνες» και «ταύρους». Πάντως σε αγώνα που διεξήχθη για το κύπελλο η Λειψία δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, κερδίζοντας άνετα 0-3 την Άουγκσμπουργκ. Έτσι, διατηρήθηκε και αήττητη για 9ο συνεχόμενο αγώνα ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Αγωνιστικά νέα: Δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής ο χαφ Σόμποσλαϊ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή. Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή τoυ δεξιού μπακ Μουκιέλε, τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουν οι Κονατέ (αμυντικός) και Κλάιφερτ (μεσοεπιθετικός), ενώ πέμπτο ο Ενκουνκού (μεσοεπιθετικός). Επίσης, το σημερινό είναι το ένατο για τον δεξιό μπακ Χένριχς, ενώ εδώ και καιρό απουσιάζει ο Λάιμερ (αμυντικός χαφ). Επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα ο Χουάνγκ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Γκούλασι, Όρμπαν, Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ, Μουκιέλε (Άνταμς), Ζάμπιτσερ, Καμπλ, Ανχελίνο, Χαϊντάρα, Ντάνι Όλμο, Φόρσμπεργκ.

Προϊστορία: Δύο μόλις αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες. Στην πρώτη η Λειψία πήρε τη νίκη, ενώ στην άλλη εμφανίστηκε λευκή ισοπαλία.

 

16.02.19 Bundesliga Στουτγκάρδη Λειψία 1 : 3
11.03.18 Bundesliga Στουτγκάρδη Λειψία 0 : 0

 

REFER A FRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend