Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE To ζεϊμπέκικο του κορωνοϊού, η Χριστιάνα σε ρόλο μουσικού και πολλές άλλες εκπλήξεις στο εορταστικό «Λούης Night Show»
To ζεϊμπέκικο του κορωνοϊού, η Χριστιάνα σε ρόλο μουσικού και πολλές άλλες εκπλήξεις στο εορταστικό «Λούης Night Show»

To ζεϊμπέκικο του κορωνοϊού, η Χριστιάνα σε ρόλο μουσικού και πολλές άλλες εκπλήξεις στο εορταστικό «Λούης Night Show»

Παραμονή πρωτοχρονιάς στις 21.00 στον Alpha Κύπρου.

Ο Alpha Κύπρου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για να αποχαιρετήσουν οι τηλεθεατές το 2020 παρέα με τον Λούη Πατσαλίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και stand up comedy ετοίμασε πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του για τις οποίες φρόντισε να τους ενημερώσει με ένα βιντεάκι που ανέβασε χθες Τρίτη στα social media.

Επίσης χθες κυκλοφόρησε και το τρέιλερ, από το οποίο μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος! Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει από κοινού παρέα με αγαπημένα πρόσωπα του ALPHA ,που δεν είναι άλλοι από τους Χριστιάνα Αριστοτέλους, , Χριστιάνα Αρτεμίου, Τάσος Τρύφωνος και Φώτης Γεωργίδης.

Μεταξύ άλλων στο trailer είδαμε τον ηθοποιό Σοφοκλή Κασκαούνια να χορεύει ένα ζεϊμπέκικο πάντα με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ είδαμε την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Λούη Πατσαλίδη σε ρόλο μουσικών.

Δείτε το trailer:

Send this to a friend