Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η επαρχία που βρίσκεται στα “κόκκινα”
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η επαρχία που βρίσκεται στα “κόκκινα”

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η επαρχία που βρίσκεται στα “κόκκινα”

Για τα πρόσφατα δεδομένα του κορωνοϊού αλλά και για το ποιες επαρχίες βρίσκονται στο “κόκκινο” μίλησε ο Δρ. Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα ο Δρ Καραγιάννης ανέφερε πως τα πολύ λίγα τεστ λόγω των ημερών θολώνουν κάπως την εικόνα και θα περιμένουν ίσως την ερχόμενη Τρίτη (29/12) και μετά για να διαμορφωθούν κάπως καλύτερα τα δεδομένα. Δεν παρέλειψε παρ’όλα αυτά να τονίσει τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με τα χθεσινά αποτελέσματα από τα τεστ αντιγόνου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Εάν τα νούμερα είναι αντιπροσωπευτικά, έχουμε πρόβλημα. Τα ποσοστά θετικότητας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας είναι τεράστια, ιδιαίτερα στην Αμμόχωστο. Μιλάμε για ποσοστό που αγγίζει το 10%, πάρα πάρα πολύ υψηλό (9.64) ενώ σε Λεμεσό και Λάρνακα είναι επίσης πάνω από 7%. Θέλω να πιστεύω πως οι πλείστοι που έσπευσαν να υποβληθούν σε τεστ ήταν άτομα που ανέπτυξαν συμπτωματολογία ή είχαν κάποια επαφή και γι’αυτό η καμπύλη βρέθηκε τόσο ψηλά’ πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τις εικόνες συνωστισμού στη Στασικράτους που έκαναν το γύρο της Κύπρου ο Δρ Καραγιάννης αρκέστηκε ν’αναφέρει: ‘Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να πω, κάποιοι μάλλον τους τελευταίους 9 μήνες ζουν σε άλλο πλανήτη’.

Πηγή: Tothemaonline.com

 

Send this to a friend