Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Αχρείαστο “show” από τον Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ μπροστά στις κάμερες
Αχρείαστο “show” από τον Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ μπροστά στις κάμερες

Αχρείαστο “show” από τον Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ μπροστά στις κάμερες

Και ενώ ολόκληρη η κοινωνία μας ανέμενε το δώρο της επιστημονικής κοινότητας στην Κύπρο για να εμβολιαστούν πρώτοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας που δίνουν για μήνες την μάχη.

Για να εμβολιαστούν πρώτοι οι ηλικιωμένοι μας που βρίσκονται για μήνες έγκλειστοι στους οίκους ευγηρίας και δεν μπορούν να συναντήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Για να εμβολιαστούν πρώτοι οι χρόνιοι ασθενείς, οι καρκινοπαθείς, και οι ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα από τον ιό.

Ενώ ήταν προγραμματισμένος για αύριο Δευτέρα ο εμβολιασμός του ΠτΔ ο οποίος ορθά θα κάνει από τους πρώτους το εμβόλιο για να στείλει το μήνυμα στην κοινωνία ότι θα πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια εμβολιασμού.

Ενώ η πρώτη παρτίδα εμβολίων που έφθασε στην χώρα μας έφθασε για να εμβολιαστούν όσοι σύμφωνα με Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν προτεραιότητα :

Ενώ η πρώτη παρτίδα των εμβολίων που έχουν παραληφθεί δεν αρκούν ούτε για τους πιο πάνω.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ κύριος Χρίστης Λοϊζίδης έτρεξε αχρείαστα μπροστά στις κάμερες να εμβολιαστεί (εκτός προγράμματος) την ώρα που εμβολιάζονταν οι ήρωες της πρώτης γραμμής στο Νοσοκομείο Αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Το ίδιο έπραξε και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κυρία Γιαννάκη.

Η άποψη μας την οποία καταθέτουμε επώνυμα και υπογεγραμμένα είναι πως οι αξιωματούχοι πρέπει να είναι προσεκτικοί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Το μήνυμα και την παρότρυνση της Πολιτείας προς τον κόσμο για να εμβολιαστεί θα την δώσει επισήμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προτεραιότητα για εμβολιασμό έχουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι μας.

Ανδρέας Πολυκάρπου
Larnakaonline

Send this to a friend