Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι ευχές του Μητροπολίτη Κιτίου μέσα από το Larnakaonline
Οι ευχές του Μητροπολίτη Κιτίου μέσα από το Larnakaonline

Οι ευχές του Μητροπολίτη Κιτίου μέσα από το Larnakaonline

Τις ευχές του για τα Χριστούγεννα έστειλε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος μέσα από τη σελίδα του Larnakaonline αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, στην πανδημία και σε όσους δίνουν μάχη με αυτήν, μην ξεχνώντας, παράλληλα, και την κατεχόμενη πατρίδα μας.

Αυτούσιο το χριστουγεννιάτικο μήνυμα

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους κατοίκους της πόλης και της Επαρχίας Λάρνακας καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Περνάμε τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας και ελπίζω ότι σύντομα με τη βοήθεια του Θεού η πανδημία αυτή θα περάσει και ο κόσμος θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και θα μπορεί να γιορτάζει τις γιορτές στις εκκλησίες και να συναντιέται με τα αγαπημένα του πρόσωπα χωρίς περιορισμούς.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την εκτίμηση μου προς όλους τους λειτουργούς υγείας οι οποίοι θυσιάζονται για το καλό των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό ή άλλες ασθένειες.

Εκφράζω, επίσης, την αγάπη και συμπαράσταση μου προς όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι υποφέρουν από οποιοδήποτε λόγο και βιώνουν δυσκολίες αυτόν τον καιρό.

Τέλος, για να μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μιαν ημικατεχόμενη πατρίδα θα ήθελα να ευχηθώ ελευθερία στον τόπο μας.

Send this to a friend