Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ευχές Βύρα για τα Χριστούγεννα
Ευχές Βύρα για τα Χριστούγεννα

Ευχές Βύρα για τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά:

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά! Πρωτίστως εύχομαι υγεία και χαρά σε όλα τα σπίτια.

Το 2020 βιώσαμε και αντιμετωπίσαμε όλοι μας πρωτόγνωρες και αλλιώτικες εμπειρίες. Μία χρονιά δύσκολη που μας αφήνει με την σκέψη ότι το μεγαλύτερο αγαθό είναι η Yγεία μας.

Δυστυχώς φέτος δεν μπορούμε να έχουμε τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης μας λόγω των μέτρων και των διαταγμάτων που υπάρχουν.

Η αγωνία είναι καθημερινή, για την υγεία όλων μας και για την συνοχή της κοινωνίας. Όλοι δίνουμε μια μάχη και παρά τις δυσκολίες στεκόμαστε όρθιοι, και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι μέχρι να απομακρυνθεί ο ιός από την κοινότητα και να επανέλθουν όλα στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας τηρώντας όλα τα μέτρα ώστε όταν αυτές οι δύσκολες μέρες που διανύουμε παρέλθουν, να είμαστε όλοι παρόντες και δυνατοί.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ιδιαίτερα αυτούς που καθημερινά εργάζονται για να διασφαλίσουν τις σωστές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για όλους εμάς.

Σας αφήνω με την ευχή και την πεποίθηση, για ένα 2021 γεμάτο με ευχάριστες στιγμές.

Στον κάθε ένα από εσάς εύχομαι προσωπική και επαγγελματική ευημερία και πρόοδο και σύντομα να γιορτάσουμε δια ζώσης όλοι μαζί και όχι μέσω ηλεκτρονικών και διαδικτυακών μέσων.

Ανδρέας Βύρας
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Send this to a friend