Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 35χρονου για καβγά λόγο προϋπολογισμού
ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 35χρονου για καβγά λόγο προϋπολογισμού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 35χρονου για καβγά λόγο προϋπολογισμού

Μια φιλονικία μεταξύ δύο προσώπων, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τη στάση του ΕΛΑΜ στην ψήφιση του προϋπολογισμού, οδήγησε σε «ραντεβού» ξεκαθαρίσματος και συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 36χρονου. Για την υπόθεση συνελήφθη στη Λάρνακα 35χρονος, ο οποίος εμπλέκεται στον καβγά, ενώ αναμένεται να τον μεταφέρουν στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 19:30 το βράδυ της Τετάρτης πως ο 36χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλα 10-15 πρόσωπα σε σημείο της Δυτικής Λεμεσού. Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε κάποια αντιπαράθεση μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μετά από ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων διευθέτησαν συνάντηση σε συγκεκριμένο σημείο όπου εκεί δέχθηκε επίθεση.

Όπως σημείωσε ο 36χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ αναμένεται να δώσει και ο ίδιος γραπτή κατάθεση στις Αρχές.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος φέρει και τραύμα από μαχαίρι στα οπίσθια. Η αστυνομία διερευνά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεις με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οχλαγωγία παράνομη συνάθροιση και κατοχή επιθετικών οργάνων.

Send this to a friend