Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δείτε τα σημεία για rapid tests σήμερα στη Λάρνακα
Δείτε τα σημεία για rapid tests σήμερα στη Λάρνακα

Δείτε τα σημεία για rapid tests σήμερα στη Λάρνακα

Σε έξι σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, διενεργούνται σήμερα Πέμπτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου λειτουργεί δύο.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα οι τρεις μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1700 το απόγευμα, στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο), στο πάρκο δίπλα από την υπεραγορά Στέλιος στα Λειβάδια) και στον χώρο στάθμευσης της Εμπορικής και Βιομηχανικής Περιοχής Αραδίππου (πρώην Free Zone).

Στη Λάρνακα θα λειτουργήσει από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1630 το απόγευμα, ένα σημείο δειγματοληψίας στον χώρο στάθμευσης Οικονομίδη (δίπλα από το Public), ενώ μονάδα θα υπάρχει και στην Πλατεία Ευρώπης από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 1630 το απόγευμα.

Ένα ακόμα σημείο δειγματοληψίας στην επαρχία Λάρνακας θα βρίσκεται στην πλατεία του Δημαρχείου Λευκάρων και θα λειτουργεί από τις 0930 το πρωί μέχρι τις 1730 το απόγευμα.

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσουν δύο μονάδες δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Μεγάρου Παραλιμνίου και στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Δερύνεια από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1630 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

 

Send this to a friend