Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ SheInspires: μεγάλη κοινωνική προσφορά στον Δήμο Λάρνακας
SheInspires: μεγάλη κοινωνική προσφορά στον Δήμο Λάρνακας

SheInspires: μεγάλη κοινωνική προσφορά στον Δήμο Λάρνακας

H SheInspires empowered by SheCyprus Events & Seminars, ενεργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ιδιωτών, επιχειρηματιών, της κοινότητας μας για την εξεύρεση χορηγιών προς όφελος του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, πιστεύοντας ότι ΜΑΖΙ, η προσπάθεια γίνεται πιο ουσιαστική.

Πρόκειται για μια προσπαθεια με κύριο στόχο την προσφορά έμπρακτης βοήθειας και συμπαράστασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στην Λάρνακα, καθώς η σοβαρότητα της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης και οι δυσχερείες οικονομικές συνθήκες που έχει διέλθει ο τόπος μας , έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία. Παράλληλα πολλές οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην διαχείριση των καθημερινών αναγκών τους.

Βασικός σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η αποδοχή χρηματικών χορηγιών για κάλυψη πρωτογενών αναγκών των ανθρώπων σε είδη τροφίμων, είδη πρώτης ανάγκης και υπηρεσιών (υποστηρικτική βοήθεια), σε κοινωνικά και οικονομικά ευπαθή άτομα και οικογένειες.

Η όλη προσπάθεια είναι υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κου Ανδρέα Βύρα και με την στήριξη της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Λάρνακας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τους Επώνυμους και Ανώνυμους χορηγούς που με πάσα προθυμία ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμα αυτό και αυτό κοσμεί την προσωπικότητα σας.

Η συνεισφορά σας συντελεί στο μέγιστο στην επιτυχία της όλης προσπάθειας και στην υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλειου του Δήμου Λάρνακας.

Θα γίνονται αποδεκτές εισφορές μέχρι και την 16η Δεκμβρίου και μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες τηλεφωνικά στο 99413066 η μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Μαζί για ένα κόσμο καλύτερο.

Καλές γιορτές!

Send this to a friend