Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Λούη! Δείτε τα νούμερα του από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα
Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Λούη! Δείτε τα νούμερα του από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Λούη! Δείτε τα νούμερα του από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα

Σαρωτικός εμφανίζεται γι ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν ο Λούης Πατσαλίδης. Παρότι διανύει την πέμπτη του χρονιά, όχι απλά δεν εμφανίζει στοιχεία κορεσμού, αλλά δυναμώνει κάθε βδομάδα και περισσότερο.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, το «Λούης Night Show» έκανε ρεκόρ τηλεθέασης την Παρασκευή (11/12), χαρίζοντας απλόχερα την πρώτη θέση στον Alpha. Δεν είναι τυχαίο που ο μονόλογος του δημοφιλούς παρουσιαστή σημειώνει τα υψηλότερα νούμερα καθολή τη διάρκεια της εκπομπής, δείχνοντας περίτρανα ότι το κοινό τον στηρίζει.

Τόσο στο σύνολο πληθυσμού, όσο και στα νεανικά κοινά, το «Λούης Night Show» παραμένει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών. Με νέες προσθήκες στην ομάδα του, ο Λούης ανακάτεψε ξανά την τράπουλα του γέλιου και της επικαιρότητας σ’ ένα ανανεωμένο σκηνικό, με την μπάντα του Τεύκρου να είναι πάντα έτοιμη για τις πιο ανατρεπτικές μουσικές πάσες και νότες.

Ο Λούης Πατσαλίδης ξεκίνησε νέα παιχνίδια, ολοκαίνουργιους διαγωνισμούς, μοιράζει δώρα και τρολάρει επώνυμα πρόσωπα του κυπριακού, ελλαδικού και όχι μόνο χώρου. Το «Λούης Night Show» θα πέσει και φέτος στην τηλεοπτική «αρένα» της Πρωτοχρονιάς, με πολλές εκπλήξεις, αγαπημένους τραγουδιστές και καλεσμένους που θα συζητηθούν.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα των 12 εκπομπών:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Send this to a friend