Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δωρεές στον Δήμο Αθηένου για άτομα που έχουν ανάγκη
Δωρεές στον Δήμο Αθηένου για άτομα που έχουν ανάγκη

Δωρεές στον Δήμο Αθηένου για άτομα που έχουν ανάγκη

Η έκφραση των αλτρουιστικών αισθημάτων στον Δήμο Αθηένου δεν σταματά ποτέ. Στο άκουσμα της είδησης ότι κάτοικος Αθηένου από τη Μολδαβία έχασε την περασμένη βδομάδα τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού, αφήνοντας τη σύζυγό του και 3 ανήλικα παιδιά χωρίς προστασία, κινητοποίησε όλους στον Δήμο. Πολλοί δημότες ζήτησαν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως την οικογένεια. Τα σχολεία στα οποία φοιτούν παιδιά της οικογένειας έκαναν εράνους. Κουπόνια για τρόφιμα, παιγνίδια για τα παιδιά, ρούχα και πολλά άλλα είναι μέρος αυτών που οι Αθηενίτες αμέσως πρόσφεραν για την οικογένεια.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αθηένου κινητοποιήθηκε αμέσως και αποφάσισε τη διάθεση ποσού €500 στη σύζυγο του εκλιπόντα, πέραν των άλλων ειδών, για να τα χρησιμοποιήσει για τα άμεσα έξοδά της. Σε συνάντηση μαζί της στις 11 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, αφού της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ιδίου και όλης της Αθηένου, της παρέδωσε επιταγή ύψους €500 στο όνομά της και της ανέφερε ότι ο Δήμος και όλη η Αθηένου θα είναι δίπλα στην ίδια και στα ορφανά της, για να τους συμπαρασταθούν αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν.

Παράλληλα, με χαρά και συγκίνηση ο Δήμαρχος Αθηένου ανακοινώνει ότι ανώνυμος Αθηενίτης, πρόσφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβάνοντας και την οικογένεια του ως άνω εκλιπόντα, συνολικού ποσού  ‎€2.000. Ο Δήμαρχος του εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσει αυτός και η οικογένεια του, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνούμε λόγω του Κορωνοϊού, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται και τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, ενώ παράλληλα δείχνουν τη φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται και μεγαλύτερη, ενώ ευχήθηκε όπως ο Θεός ανταμείβει αυτόν και την οικογένειά του ανάλογα και με τη δική του φιλανθρωπία.

 

Send this to a friend