Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Mαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αγκαλιά με το μωράκι τους!
Mαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αγκαλιά με το μωράκι τους!

Mαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αγκαλιά με το μωράκι τους!

Η πρώτη ανάρτηση και ο δύσκολος τοκετός. 

Γονείς για πρώτη φορά το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης, έκαναν και την πρώτη τους ανάρτηση στο instagram ενώ ανέβασαν και τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4,130. 

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss FM έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση: «ημ: 8.12.2020 ώρα: 19.01Η πιο ουσιαστική στιγμή της ζωής μας. Η ημέρα αυτή που γίναμε γονείς για πρώτη φορά. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ο Θεός έδωσε το μεγαλύτερο θαύμα σε εμάς. Ευχαριστούμε μικρούλη μας που μας επέλεξες για γονείς σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Dr Σώζο Φασουλιώτη που ήταν δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας αλλά και στο δύσκολο τοκετό που είχαμε! Πιο πολύ όμως ευχαριστώ εσένα που ήσουν η μεγαλύτερη μου δύναμη, το στήριγμα μου και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να έχω δίπλα μου. @pierossotiriou28 💙🙏

Τα ίδια λόγια, έγραψε και ο περήφανος μπαμπάς στο προφίλ του στο instagram ο οποίος δεν έλειπε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης  του. 

Send this to a friend