Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Τι έψαξαν οι Κύπριοι στο διαδίκτυο το 2020
Τι έψαξαν οι Κύπριοι στο διαδίκτυο το 2020

Τι έψαξαν οι Κύπριοι στο διαδίκτυο το 2020

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και η Google εξέδωσε, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια έκθεσή της «Year in Search», με τα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης για κάθε χώρα του πλανήτη.

Δυστυχώς η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στο γενικότερο αφιέρωμα αλλά και πάλι μπορεί κάποιος να εντοπίσει μέσω του Google Trends ποιες αναζητήσεις είχαν την τιμητική τους τους τελευταίους 12 μήνες.

Ως προς τα θέματα που αναζήτησαν οι Κύπριοι χρήστες του διαδικτύου στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι αναζητήσεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Ακολουθεί το Υπουργείο Εργασίας που λόγω επιδομάτων είχε την τιμητική του τους προηγούμενους μήνες ενώ αρκετά καλά τα πήγε και ο Άκης Πετρετζίκης, που κατάφερε να ξεπεράσει τις διάφορες τεχνολογικές αναζητήσεις και το ενδιαφέρον για τις εκλογές.

Ως προς τα ερωτήματα που υπέβαλαν στη Google οι Κύπριοι χρήστες έξι στα δέκα έχουν να κάνουν με την πανδημία ενώ το Teams και το Zoom καταφέρνουν ένα απλό πλασάρισμα στη δεκάδα μαζί με τις εκλογές στις ΗΠΑ. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Θέματα

Ιός, Ασθένεια Κορωνοϊού, Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μάσκα, Άκης Πετρετζίκης, Moodle, WhatsApp, Εκλογές, Speedtest.net, Microsoft

Ερωτήματα

Coronavirus, Coronavirus Cyprus, Κρούσματα Κύπρος, Coronavirus Update, Worldometer, Ο καιρός αύριο, Us Election 2020, Κρούσματα, Ελλάδα, TIMSS, Zoom

Πηγή: philenews

 

Send this to a friend