Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Με αυτά τα 5 υλικά θα φτιάξεις το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο decor
Με αυτά τα 5 υλικά θα φτιάξεις το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο decor

Με αυτά τα 5 υλικά θα φτιάξεις το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο decor

Μόλις 20 μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα  και αν δεν έχεις στολίσει ακόμη, τότε ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις. Όχι δεν είναι πολύ νωρίς για να το κάνεις και ίσα ίσα που αν στολίσεις και δώσεις στο σπίτι σου χαρά, θα φτιάξει η διάθεσή σου για όσο θα είσαι στο σπίτι, ειδικά αυτές τις μέρες.

Αν νιώθεις κάπως δημιουργική σήμερα τότε σου έχουμε τη τέλεια λύση για να σπαταλήσεις το χρόνο σου και να φτιάξεις μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή την οποία θα μπορέσεις να στολίσεις στο σπίτι σου φέτος.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι τρία ποτήρια του κρασιού που όμως δεν θα χρειαστείς άμεσα, μπάλες μικρές χριστουγεννιάτικες στα χρώματα που εσύ θέλεις, αλλά και λουλούδια χριστουγεννιάτικα για το decor. Αν έχεις και πιστόλι σιλικόνης θα μας χρειαστεί και αυτό για να κολλήσεις τα ποτήρια προσωρινά, προκειμένου να ολοκληρώσεις την χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου.

Θα σου πάρει ελάχιστο χρόνο για να φτιάξεις την συγκεκριμένη κατασκευή και πάμε στοίχημα πως σου αρέσει πάρα πολύ, και θα ταιριάξει φανταστικά στον χώρο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το βίντεο και να ακολουθήσεις βήμα βήμα τη διαδικασία.

Send this to a friend