Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Να αποδράσει με το διπλό και να μείνει στην κορυφή!
Να αποδράσει με το διπλό και να μείνει στην κορυφή!

Να αποδράσει με το διπλό και να μείνει στην κορυφή!

Η Ανόρθωση σήμερα αντιμετωπίζει τη Δόξα στις 16:00 στο Μακάρειο σε ένα παιχνίδι, όπου ο Κετσπάγια έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει την Ανόρθωση στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σίγουρα η Ανόρθωση είναι το ακλόνητο φαβορί στη Λευκωσία, όμως κανείς στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Δόξα, καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά για την “Κυρία” επιστρέφουν οι οι Βργκοτς και Καλτσάς, ενώ ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει τους Ελουντού και Οκριασβίλι.

Μία πιθανή εντεκάδα που μπορεί να παρατάξει ο Γεωργιανός κόουτς είναι με τους Λόρια κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο τηα άμυνας τον Βργκοτς και Σίντελφελντ, δεξιά τον Γκαλίτσιο και αριστερά τον Κορέϊα. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Νταουσβίλι και Αρτυματάς με τον Μίχα να παίζει πιο μπροστά τους. Ενώ στην επιθετική τριάδα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καλτσάς και Χριστοφή στα δύο άκρα και ο Κβιλιτάια στην κορυφή.

Η Ανόρθωση θα επιλέξει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να φύγει με το διπλό από τη Λευκωσία και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend