Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου
Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Το περασμένο Σάββατο  γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Alpha Κύπρου 24ώρες με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου την συγκλονιστικη ιστορία της Χριστίνα Α. Αποστόλου η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω της τα τέσσερα της αγόρια και φυσικά τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Λάκη Αποστόλου.

Η Χριστίνα μετά από επαναλαμβανόμενες λάθος διάγνωσεις τελικά διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στον μαστό. Είχε μόλις γέννησει των τέταρτο και μικρότερο της γιό. Έτσι η Χριστίνα πέφτει σε μια δύσκολη μάχη. Μεγαλύτερο της άγχος το τι θα γίνουν τα τέσσερα παιδιά της. Τελικά η μάχη χάνεται και η Χριστίνα σε ηλικία 44ων ετών πεθαίνει ανήμερα πρωτοχρονιάς του 2006.

Στο διπλανό δωμάτιο νοσηλεύεται ο μεγαλύτερος της γιος Ανδρέας. Η μάχη της οικογένειας δεν τελείωσε. Ο Γολγοθάς τους δεν τελειώνει με τον θάνατο της μητέρας τους. Ο Λάκης στέκεται βράχος για να κρατήσει την οικογένεια του ενωμένη και δυνατή. Αφού από την μία έπρεπε να αντιμετωπίσει τον θάνατο της συζύγου του και από την άλλη να συνοδεύει τον γιό του στις αίθουσες του Ογκολογικού. Μετά το θάνατο της Χριστίνας ,τα παιδιά της και ο σύζυγος της ανακαλύπτουν ότι μόνη της και όπως μπορούσε βοηθούσε οικογένειας και παιδιά που το είχαν ανάγκη έτσι γεννήθηκε και η ανάγκη για την ίδρυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Το Ίδρυμα εδώ και χρόνια συνεχίζει το έργο το οποίο αρχίσε η ίδια η Χριστίνα πριν από τον θάνατο της.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδω:

Send this to a friend