Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Να επανέλθει στις νίκες και να πιάσει την Καρμιώτισσα!
Να επανέλθει στις νίκες και να πιάσει την Καρμιώτισσα!

Να επανέλθει στις νίκες και να πιάσει την Καρμιώτισσα!

Η Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή (4/12) ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα στο “Στέλιος Κυριακίδης” για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ένα παιχνίδι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες καθώς Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα προέρχονται από ήττες με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν ένα παραπάνω λόγο για τη νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα αν καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Πάφο θα πιάσει την Καρμιώτισσα στους έντεκα βαθμούς και θα υπερτερεί, πάνω από αυτή.

Με την έλευση του Σάββα Δαμιανού στην ομάδα η Νέα Σαλαμίνα παρουσίασε βελτιωτικά στοιχεία και έγινε καλύτερη. Μπορεί να έχασε με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ, όμως είχε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, γεγονός που πρέπει να κρατήσει ο Δαμιανού να δουλέψει σε αυτά και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του.

Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και μπορεί για το κάτι παραπάνω, όμως οι συγκυρίες και οι καταστάσεις την έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως πρέπει να σηκώσει κεφάλι ψηλά και να προσπαθήσει να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αυτό μπορεί να γίνει αν κερδίσει την Καρμιώτισσα στην Πάφο.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend