Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Μαρία Ιωαννίδου: “Η LIDL Κύπρου ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου”
Μαρία Ιωαννίδου: “Η LIDL Κύπρου ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου”

Μαρία Ιωαννίδου: “Η LIDL Κύπρου ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου”

Η LIDL ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:
Αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και αυτές τις γιορτές στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Απο το 2013 μέχρι και σήμερα η Lidl έχει προσφέρει στον Σύνδεσμο χρηματικές και προϊοντικές δωρεές αξίας €360.000.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Larnakaonline επικοινώνησε με την Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ούτως ώστε να μας μιλήσει για την μεγάλη αυτή εκστρατεία της Lidl Kύπρου.

Η κ. Μαρία Ιωαννίδου μας δήλωσε:

“Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η LIDL Κύπρου θα διαθέσει ένα ποσό από την πώληση προϊόντων της για να στηρίξει το έργο του Συνδέσμου μας. Συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών, η Lidl Κύπρου θα προσφέρει 15€ στον
Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Από το 2012 η LIDL διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες δράσεις με σκοπό να στηρίξει οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η LIDL Κύπρου ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου μας. Και αυτό μας δίνει δύναμη, μας βοηθά να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και να προγραμματίζουμε τα επόμεναβήματα του Συνδέσμου, για να προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας ακόμα περισσότερα προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους.

Οι άνθρωποι της LIDL Κύπρου, για ακόμα μια φορά επέδειξαν την ευαισθησία και την έγνοια τους για τους συνανθρώπους τους. Αναγνωρίζοντας ότι, η εξεύρεση πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών μας, θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολή ιδιαίτερα φέτος, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που επιβλήθηκαν, αποφάσισαν όπως εκτός από το Επισιτιστικό πρόγραμμα που καλύπτει της ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και να στηρίξουν και το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο. Το Πρόγραμμα αυτό, αφορά την κάλυψη όλων των εξόδων λειτουργίας ενός δωματίου στην «Αροδαφνούσα», ποσό που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Και η φετινή ενέργεια της LIDL δίνει στο Σύνδεσμό μας, σίγουρα, ακόμα μια ανάσα ανακούφισης.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που αγωνίζεται συνεχώς για να μπορεί να προσφέρει φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο. Αυτός ο αγώνας θα ήταν άνευ σημασίας αν δεν είχαμε συνοδοιπόρους και συμμάχους. Η LIDL Κύπρου είναι ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος, ένας συνοδοιπόρος που σέβεται και στηρίζει το έργο που ​επιτελεί ο Σύνδεσμος και κατ’ επέκταση στηρίζει τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας που διανύουν ένα δύσκολο ταξίδι. Η LIDL Κύπρου είναι ένας δυνατός κρίκος στην αλυσίδα ανθρωπιάς του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Είμαι βέβαιη ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθεια της LIDL και θα επιλέξουν ένα από τα πολύ όμορφα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη δράση, για να το χαρίσουν, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, στα παιδιά και στα εγγόνια τους και να στηρίξουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Πέραν όμως από τη χαρά που θα δώσουν, στους μικρούς μας αγγέλους, θα δώσουν και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μέσα από τις απλές καθημερινές μας πράξεις, μπορούμε να χαρίζουμε χαρά και χαμόγελο και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.”

Σε δηλώσεις στο Larnakaonline προέβει και η κυρία Φωτεινή Παλλικαρίδου ,υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Lidl Κύπρου

“Η Lidl Κύπρου με συνέπεια συνεχίζει για 8η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα. Η στήριξη στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για τη λειτουργία των κλινών της και για το επισιτιστικό της πρόγραμμα συνεχίζεται και φέτος και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως ηλικίας, προσφέροντας την περίοδο των Χριστουγέννων αγάπη και φροντίδα σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στο πλαίσιο κάθε ενέργειας της Lidl Κύπρου είναι η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας που αποτελεί για όλους εμάς προτεραιότητα. Αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις σε κάθε φάση της ζωής των συνανθρώπων μας. Η φιλοσοφία και οι αξίες μας είναι ξεκάθαρες. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Υπευθυνότητα, Ποιότητα, Βιωσιμότητα, Ειλικρίνεια, Δυναμισμός. Μας ξεχωρίζουν και μας εμπνέουν. Επάνω σε αυτές τις αξίες χτίζουμε την επόμενη ημέρα, και τη μεθεπόμενη. Και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν “στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.”

 

Δείτε όλη την συλλογή των παιχνιδιών εδώ,η συμβολή όλων μας είναι πολύτιμη σε κάθε προσπάθεια για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

 

 

 

Send this to a friend