Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Γιατί τα μωρά του Δεκεμβρίου είναι ξεχωριστά
Γιατί τα μωρά του Δεκεμβρίου είναι ξεχωριστά

Γιατί τα μωρά του Δεκεμβρίου είναι ξεχωριστά

Τα μωρά του Δεκεμβρίου έχουν το πλεονέκτημα να γεννιούνται τον πιο… εορταστικό μήνα του χρόνου, όμως δεν ξεχωρίζουν γι’ αυτό. Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί είναι μοναδικά. Συμφωνείτε;null

Είναι εύκολα στον ύπνο

Σύμφωνα με έρευνες, τα μωρά που γεννιούνται Δεκέμβριο είναι… πρωινοί τύποι ενώ και το βράδυ κοιμούνται νωρίς.

Δεν είναι κακό να είσαι ο μικρότερος στην τάξη

Συνήθως τα μωρά του Δεκεμβρίου είναι τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά στην τάξη. Έρευνες έχουν δείξει όμως ότι οι επιδόσεις τους είναι καλύτερες από των συμμαθητών τους.

Τα αγόρια του Δεκεμβρίου γράφουν με το αριστερό

Το αξιοπερίεργο είναι το εξής: σύμφωνα με μελέρες τα αγόρια που γεννιούνται Νοέμβριο και Δεκέμβριο γράφουν με το αριστερό ενώ για τα κορίτσια δεν ισχύει το ίδιο.

Μπορεί να γίνουν… οδοντίατροι

Ο μήνας της γέννησης μπορεί να συνδέεται με το επάγγελμα που θα επιλέξει ένα παιδί; Κάποιοι μελετητές ισχυρίζονται ότι είναι πιθανό. Αν δεχτούμε τη λογική τους, λοιπόν, τα μωρά του Δεκεμβρίου έχουν περισσότερες πιθανότητες ν’ ακολουθήσουν καριέρα οδοντιάτρου.

Έχουν ήρεμο χαρακτήρα

Όσοι γεννιούνται τον μήνα των Χριστουγέννων δεν φημίζονται για τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα τους. Αντίθετα, είναι ήρεμοι και δεν έχουν συχνές εναλλαγές στη διάθεσή τους. Ειδικά αν αυτό ισχύει και για την ευαίσθητη ηλικία των 2-3 ετών, αυτό μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Θα γίνουν Τοξότες ή Αιγόκεροι

Γιατί είναι καλό αυτό; Τα μωρά που γεννιούνται από την 1 έως την 21η Δεκεμβρίου είναι Τοξότες, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν εξωστρεφείς και λάτρεις της περιπέτειας. Τα μωρά που γεννιούνται από τις 22 έως την 31η Δεκεμβρίου θα γίνουν Αιγόκεροι, που όλοι ξέρουμε πόσο αποφασιστικοί, μεθοδικοί και οργανωτικοί είναι.

Είναι αθλητικοί τύποι

Όσοι γεννιούνται χειμώνα και ειδικά Δεκέμβριο έχουν ταλέντο στον αθλητισμό. Οι ημερομηνίες γέννησης των Ολυμπιονικών το αποδεικνύουν.

Θα ζήσουν πολύ…. πάρα πολύ

Οι στατιστικές αποδεικνύουν το εξής: τα μωρά του Δεκεμβρίου έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες από όλα τα υπόλοιπα μωρά να φτάσουν τα… 100 και να σβήσουν ακόμα και 105 κεράκια στην τούρτα τους.

Πηγή: goodhousekeeping.com

Send this to a friend