Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ:Επιτήδειος προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από Συνδέσμους Ασθενών
ΛΑΡΝΑΚΑ:Επιτήδειος προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από Συνδέσμους Ασθενών

ΛΑΡΝΑΚΑ:Επιτήδειος προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από Συνδέσμους Ασθενών


Επιτήδειος, που συστήνεται ως Γιώργος, προφασιζόμενος δήθεν ασθένεια του παιδιού του, επικοινωνεί με Συνδέσμους Ασθενών, αλλά και μεμονωμένα πρόσωπα από τα οποία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα. Καταγγελία για το θέμα έκανε στο ΤΑΕ Λάρνακας η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ).

Όπως καταγγέλλει η ΟΣΑΚ, ο εν λόγω άνδρας επικοινώνησε την περασμένη Τετάρτη με την Ομοσπονδία και απηύθυνε έκκληση για παροχή ποσού 600 ευρώ, που όπως ισχυρίστηκε, θα χρησιμοποιούσε για την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου για τη γυναίκα του, η οποία έπρεπε δήθεν να μεταβεί άμεσα στην Γερμανία, προκειμένου να δώσει ενυπόγραφα τη συγκατάθεσή της για να υποβληθεί το παιδί τους σε επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου από τον εγκέφαλο. Μάλιστα ο εν λόγω άνδρας ανέφερε ότι η κάλυψη των εξόδων είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο λόγω μετάθεσης της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών, Ελισάβετ Κωνσταντίνου, δεν είχαν προλάβει να υπογραφούν τα χαρτιά.

Από επικοινωνία της ΟΣΑΚ με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τέτοια αίτηση και ως εκ τούτου έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο εν λόγω άνδρας επικοινώνησε με περίπου 15 Συνδέσμους Ασθενών στους οποίους έχει πει την ίδια ιστορία, ζητώντας χρήματα.

Send this to a friend