Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η ιστορία του Κλεόπα στις «24 Ώρες» συγκίνησε το Παγκύπριο
Η ιστορία του Κλεόπα στις «24 Ώρες» συγκίνησε το Παγκύπριο

Η ιστορία του Κλεόπα στις «24 Ώρες» συγκίνησε το Παγκύπριο

Ο επιζών μιας από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες που συγκλόνισαν την Κύπρο μίλησε στις 24 ΩΡΕΣ το περασμένο Σάββατο 21 Νοεμβρίου σε μια κατάθεση ψυχής που κατάφερε να σοκάρει , να συγκινήσει και να παραδειγματίσει.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συνάντησε τον 20χρονο σήμερα Κλεόπα ο οποίος το 2014 σε ηλικία 14 ετών βίωσε μπροστά στα μάτια του τον ξεκλειρισμό της οικογένειας του με τον ίδιο να γλυτώνει από θαύμα.

Η Κύπρος φαίνεται πως αγκάλιασε την ιστορία του Κλεόπα αφού το συγκεκριμένο επεισόδιο κατάφερε να φτάσει πρώτο σε τηλεθέαση από την μέρα έναρξης της εκπομπής 24 ΩΡΕΣ, αφού το παρακολούθησαν 78.303 τηλεθεατές, ποσοστό – ρεκόρ που καταγράψαμε ποτέ ως εκπομπή, αλλά και ρεκόρ σε ότι αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές των τελευταίων ετών παγκύπρια.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της εκπομπής:

Αγαπημένοι μας,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μας.

Το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου ήταν το 95ο στη σειρά από την πρώτη μέρα που μπήκατε στις ζωές μας και μεις στις δικές σας.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον Κλεόπα το παρακολούθησαν 78.303 τηλεθεατές, ποσοστό – ρεκόρ που καταγράψαμε ποτέ ως εκπομπή, αλλά και ρεκόρ σε ότι αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές των τελευταίων ετών παγκύπρια.

Μια εκπομπή η οποία ξεκίνησε μέσα σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό πεδίο όπου αρχές και αξίες δοκιμάζονται σε μεγάλο βαθμό.

Εμείς πιστεύαμε από την αρχή όμως ότι εκπομπές όπως οι 24 ΩΡΕΣ, αποτελούν όχι μόνο την εναλλακτική επιλογή αλλά μια ουσιαστική πρόταση καθώς είναι φτιαγμένες μέσα από το μεγαλύτερο και αυθεντικό “reality” που λέγεται ΖΩΗ.

Είπαμε από την αρχή ότι τα ποσοστά για μας δεν είναι αυτοσκοπός και δεν είναι.

Όμως μέσω αυτών μπορούμε να ξέρουμε και το μέγεθος της αγάπης σας προς εμάς στο δύσκολο και επίπονο έργο μας.

Μια αγάπη η οποία είναι αφενός η αναγνώριση και αφετέρου η δύναμη μας να συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

Η ΟΜΑΔΑ των 24 ΩΡΩΝ

Send this to a friend