Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ένα ζαχαροπλαστείο της πόλης φτιάχνει κουραμπιέδες για τους ψήσετε στο σπίτι σας
Ένα ζαχαροπλαστείο της πόλης φτιάχνει κουραμπιέδες για τους ψήσετε στο σπίτι σας

Ένα ζαχαροπλαστείο της πόλης φτιάχνει κουραμπιέδες για τους ψήσετε στο σπίτι σας

Τα Χριστούγεννα φέτος θα τα ζήσουμε λίγο διαφορετικά και με καινούργιες συνήθειες να εισβάλουν στη καθημερινότητα των γιορτών.

Κι ενώ τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει αν αγοράζουμε έτοιμους κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αυτή τη χρονιά , η οποία θα βρει πολλούς από εμάς να περνάμε πολλή χρόνο στα σπίτια μας είναι μια καλή ευκαιρία για να ψήσουμε μόνοι μας τους κουραμπιέδες. Τι γίνεται όμως όταν δεν το έχεις και πολύ με την ζαχαροπλαστική;

Μην σε αγχώνει καθόλου γιατί η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Wilton, φτιάχνει κουραμπιέδες έτοιμους για ψήσιμο. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανάψεις τον φούρνο και να αφήσεις την χριστουγεννιάτικη μυρωδιά να απλωθεί στο σπίτι σου.

 

Φέτος τα Wilton φέρνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας! Αγοράστε φρέσκοφτιαγμένους σπιτικούς κουραμπιέδες έτοιμους για να τους ψήσετε στο σπίτι σας και αφήστε τη Χριστουγεννιάτικη μυρωδιά τους να σας συνεπάρει!

*Μπορείτε να τους βρείτε σε όλα τα καταστήματα Wilton καθώς και στο διαδίκτυο όπου η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 1,2kg κουραμπιέδες και 300gr ζάχαρη άχνη!

Order online: www.wilton.com.cy

Kolonakiou 25320420​

Ag. Fylaxeos 25388266​

Nikou Patihi 25734040​

Paphos 26930500​

Larnaca 24667700​

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend