Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μονόδρομος η νίκη για την Παρί
Μονόδρομος η νίκη για την Παρί

Μονόδρομος η νίκη για την Παρί

Τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους του Champions League και η Παρί Σεν Ζερμαίν υποδέχεται τη Λειψία στο «Parc des Princes».

0794: Paris Saint Germain FC – RB Leipzig 22:00 («Parc des Princes»)

Παρί Σεν Ζερμαίν: Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στη Μονακό, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπαπέ (25’/ 39 πέναλτι), όμως στο τέλος γνώρισε την ήττα με 3-2, η οποία ήταν η τρίτη στη φετινή Ligue 1. Παρά την ήττα οι Παριζιάνοι παρέμειναν στη κορυφή, όμως είδαν τη Λιλ κυρίως να μειώνει την απόσταση απ’ αυτήν στους δύο.

Στροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα, όπου τα περιθώρια γι’ αυτήν έχουν στενέψει. Απέναντι στη Λειψία θέλει πάσει θυσία τη νίκη που θα την επαναφέρει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταστροφικό, αφού σε τέτοια περίπτωση θα δει το έργο για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού να δυσχεραίνει.

Στους αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής για το Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε μέσα στο Παρίσι με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κέρδισε εκτός με 2-0 τη Μπασακσεχίρ, ενώ στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για τους ομίλους, γνώρισε τη δεύτερη της ήττα, αυτή τη φορά από τη σημερινή της αντίπαλο με 2-1 μέσα στη Γερμανία.

Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν οι Κιμπεμπέ και Γκουεγιέ. Τραυματίες οι Κερέρ, Μπερνάτ και Ντράξλερ. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Βεράτι και Ερέρα.

Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Ντιαλό, Κουρζαβά, Ν. Περέιρα, Ραφίνια, Παρέδες, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μπαπέ.

Λειψία: Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στη κορυφή, μετά το ισόπαλο 1-1 της Μπάγερν κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης έχασε η Λειψία. Με το ίδιο σκορ αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποχωρώντας τελικά στη τέταρτη θέση με 17 βαθμούς και στο -2 από την πρώτη Μπάγερν. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν αυτή που ευτύχισε να προηγηθεί στον αγώνα, για να ισοφαρίσει ο Πόουλσεν για τη Λειψία στο 57′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμής μετρά δύο νίκες και μία ήττα. Προηγήθηκε η νίκη με 2-0 επί της Μπασακσεχίρ, έπειτα ακολούθησε ο διασυρμός με 5-0 από τη Μάντσεστερ, ενώ στην τρίτη αγωνιστική κέρδισε 2-1 με ανατροπή στην έδρα της, την ομάδα, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη απόψε.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Λάιμερ, Κλόστερμαν, Χουάνγκ και Χάλστενμπεργκ. Αμφίβολος ο Μουκιελέ.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκουλάσκι, Ορμπάν, Ουπαμεκάνο, Κονατέ, Ανχελίνο, Σάμπιτζερ, Χαϊνταρά, Χένριχς, Όλμο, Ενκουνκού, Πάουλσεν.

Προϊστορία: Παρί Σεν Ζερμαίν και Λειψία πέραν του πρώτου αγώνα στον οποίο νικητές ήταν οι Γερμανοί με 2-1, έχουν συναντηθεί και την περσινή σεζόν στη Λισαβόνα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Νικήτρια ομάδα του μονού εκείνου αγώνα ήταν η Παρί με 3-0, ένα αποτέλεσμα το οποίο της έδωσε και την πρόκριση στον τελικό.

04.11.20 Champions League Λειψία Παρί Σεν Ζερμαίν 2 : 1
18.08.20 Champions League Λειψία Παρί Σεν Ζερμαίν 0 : 3

HAPPY MONDAY BONUS: Κάθε Δευτέρα επωφεληθείτε επιπλέον 20% μπόνους στη κατάθεση σας!

 

tags:

Send this to a friend