Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Με τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon θα δακρύσεις
Με τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon θα δακρύσεις

Με τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon θα δακρύσεις

Μια συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε ο διαδικτυακός γίγαντας Amazon, με μια αποφασισμένη μπαλαρίνα που χορεύει για τους γείτονές της στο χιόνι μετά την ακύρωση της παράστασής της λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Το βίντεο των 2 λεπτών είναι πολύ συγκινητικό και δείχνει μια χορεύτρια που έχει στενοχωρηθεί πολύ επειδή η παράστασή της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην διαφήμιση, η οικογένεια της νεαρής φοράει μάσκες καθώς διοργανώνει μια ειδική παράσταση στην οποία η μπαλαρίνα χορεύει για τους γείτονές της τα Χριστούγεννα.

Όταν η πανδημία του κορωνοϊού ανατρέπει τα σχέδιά σου – Η συγκινητική διαφήμιση
Συγκεκριμένα, η διαφήμιση της Amazon ξεκινά με ένα νεαρό κορίτσι που κάνει μαθήματα μπαλέτου σε μια σχολή χορού και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη παράσταση. Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της αναγκάζονται να «μείνουν στο σπίτι» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μπαλαρίνα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της μέσω Zoom μαζί με άλλους χορευτές, αλλά σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η παράστασή της ακυρώνεται λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Βλέποντας την θλίψη της, η οικογένειά της αποφασίζει να οργανώσει μια ειδική μοναδική παράσταση γι’ αυτήν, διανέμοντας φυλλάδια σε φίλους και γείτονες για ένα σόου με τίτλο «The Show must go on».

Στην συνέχεια, η μπαλαρίνα φορά την στολή της και βγαίνει έξω στο χιόνι όπου δίνει μια μοναδική παράσταση για τους γείτονες που παραμένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Πολλοί σπεύδουν να πάνε στα παράθυρά τους για να δουν την χορεύτρια στο κρύο, προτού βγουν έξω για να χειροκροτήσουν την απόδοσή της. Εξάλλου, κάτι ανάλογο συνέβη σε πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, όπως στην περίπτωση του Ιταλού dj που έπαιζε μουσική από το μπαλκόνι του.

Πρωταγωνίστρια μια γαλλίδα μαύρη μπαλαρίνα
Ο Σάιμον Μόριν, VP Global Creative στο Amazon, δήλωσε: «Η τηλεοπτική μας διαφήμιση είναι εμπνευσμένη και αποτίει φόρο τιμής στο ασυναγώνιστο ανθρώπινο πνεύμα και την δύναμη της κοινότητας που έχουμε δει τόσες φορές φέτος. Στην νέα διαφήμιση της Amazon πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα χορεύτρια μπαλέτου, Τάις Βινόλο. Όπως είπε: «Όταν μεγάλωνα στην γαλλική ύπαιθρο, δεν υπήρχαν νεαρά μαύρα κορίτσια που μάθαιναν μπαλέτο με μαλλιά σαν τα δικά μου, ή ακόμη και στην τηλεόραση, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχα κάποιον για να ταυτιστώ. Το να συμμετάσχω σε αυτό το γύρισμα, με βοήθησε τόσο πολύ στο να μάθω ποια πραγματικά είμαι, ποια θέλω να είμαι και τι εκπροσωπώ. Είμαι τόσο περήφανη που συμμετείχα σε αυτό το έργο, καθώς το μήνυμά του σημαίνει πολλά για μένα και ακόμη περισσότερα σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνει ο κόσμος»

Στο διαφημιστικό ακούγεται το τραγούδι «The Show Must go on» των Queen και σκηνοθετήθηκε από την βραβευμένη Μελίνα Ματσούκα, της οποίας οι προηγούμενες σκηνοθετικές δουλειές περιλαμβάνουν μουσικά βίντεο για την Μπιγιονσέ και την Ριάνα.

Send this to a friend