Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάλεψαν αλλά στο τέλος συμβιβάστηκαν και πήραν από ένα βαθμό! (βίντεο)
Πάλεψαν αλλά στο τέλος συμβιβάστηκαν και πήραν από ένα βαθμό! (βίντεο)

Πάλεψαν αλλά στο τέλος συμβιβάστηκαν και πήραν από ένα βαθμό! (βίντεο)

Καρμιώτισσα και Εθνικός εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 και πήραν από ένα βαθμό στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι του Ρομό στο 19’, όμως με τον ίδιο τρόπο στο 71’ ο Χουντόμπνιακ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μιχαήλ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, όμως μετά το γκολ που πέτυχε έχασε το ρυθμό της, ισοφαρίστηκε και στο τέλος κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι.

Από την άλλη ο Εθνικός δεν ξεκίνησε καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως μετά ανάκαμψε, κατάφερε να ισοφαρίσει και κυνήγησε τη νίκη, όμως δεν βρήκε τον τρόπο να πετύχει δεύτερο γκολ και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και τον ένα βαθμό.

Έτσι και οι δύο ομάδες ανέβηκαν στους 7 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο λεπτό του αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και στήριξη προς τους παίκτες των μικρότερων κατηγοριών οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας και του Εθνικού αντάλλαξαν τυπικά πάσες μεταξύ τους.

Στα επόμενα λεπτά η Καρμιώτισσα είχε μπει πιο δυνατά μέσα στο παιχνίδι και πατούσε καλύτερα, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και τόσο καλός με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη.

Στο 17’ η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι στην μονομαχία Ρέϊνολντς με τον Ηλία με τον παίκτη του Εθνικού να βρίσκει κάτω χαμηλά τον αντίπαλο. Ο Ρομό με εύστοχη εκτέλεση στο 19’ έβαλε σε θέση οδηγού την Καρμιώτισσα.

Ο Εθνικός στο πρώτο 25λεπτο δεν ήταν καθόλου καλός με τον Μακρίδη να προσπαθεί να βρει τις λύσεις στο ντεμπούτο του και έτσι πραγματοποίησε στο 30’ διπλή αλλαγή, μπας και αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Μετά τη διπλή αλλαγή που έγινε ο Εθνικός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός, να απειλήσει την Καρμιώτισσα, με τον Μ. Ηλία να πηγαίνει και αυτός ως σέντερ φορ. Η ομάδα του Μακρίδη έψαχνε να βρει διαδρόμους όμως δεν τα κατάφερε, έτσι το ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ της Καρμιώτισσας.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και στα πρώτα δέκα λεπτά είχε δημιουργήσει προϋποθέσεις για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 53’ ο Μάριος Ηλία βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη έκανε το σουτ, όμως ο Ευσταθίου έδιωξε στην γραμμή, με τους φιλοξενούμενος να διαμαρτύρονται για χέρι και πέναλτι του παίκτη της Καρμιώτισσας, με τις επαναληπτικές προβολές να δείχνουν ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ευσταθίου.

Η ομάδα του Μακρίδη πίεσε ψηλά την Καρμιώτισσα και έψαχνε το γκολ για να ισοφαρίσει. Στο 70’ ο Χαραλάμπους κέρδισε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε από τον Ευσταθίου και στο 71’ ο Χουντόμπνιακ με εύστοχη εκτέλεση έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα ο Εθνικός συνέχισε να ανεβαίνει και η Καρμιώτισσα έδειξε αδυναμία στο να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Καρμιώτισσα απείλησε με το σουτ του Νεοφύτου, αρχικά ο Μπογκατίνοφ πήγε να ξεγελαστεί, όμως στο τέλος απομάκρυνε την μπάλα.

Έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Παχίπης (Νεοφύτου 70′), Ρόμο, Μ. Σάσι (Καπαρτής 70′), Χριστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι, Χατζηβασίλης (Χρίστου 56′), Ρέινολντς (Μπαργκάν 84′)

Στον πάγκο: Τούμπας, Μπαρκάν, Καπαρτής, Φράγκος, Σάββα, Πολύζος, Χρίστου, Καψός, Νεοφύτου

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Κ. Ηλία (Χαραλάμπους 30′), Μιγκελίτο, Μ. Ηλία, Nτεϊβινσον, Ντολεζάλ (Κοστόφσκι 46′), Χουντόμπνιάκ, Ζάκπα, Κυπριανού (Γκόρουπετς 30’/Περατικός 55′), Χριστοφή, Σάβιτς

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Περατικός, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Γκονσάλο, Γκόρουπετς, Κοστόφσκι, Κουσιάππα, Κονέ

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Τα στιγμιότυπα ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Εθνικό.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend