Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Μια απίθανη σκυλίτσα μπορεί να πει ολόκληρες φράσεις (βίντεο)
Μια απίθανη σκυλίτσα μπορεί να πει ολόκληρες φράσεις (βίντεο)

Μια απίθανη σκυλίτσα μπορεί να πει ολόκληρες φράσεις (βίντεο)

Η Μπάνι είναι μια πανέμορφη και πανέξυπνη σκυλίτσα που μπορεί να μιλήσει.

Η Μπάνι μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Tik Tok, που δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές της. Η ιδιοκτήτριά της, Alexis Devine, της μαθαίνει να μιλά χρησιμοποιώντας ένα σύστημα επικοινωνίας με ηχογραφημένες λέξεις, τις οποίες χρησιμοποιούν οι άνθρωποι με προβλήματα με την ομιλία τους.

Κάθε φορά που η Μπάνι πατάει ένα από τα κουμπιά και ακούγεται και η αντίστοιχη λέξη ή φράση. Σύμφωνα με το Today, η Αλέξις ξεκίνησε με τη λέξη «έξω». Πατούσε το κουμπί και ύστερα έλεγε τη λέξη και φωναχτά, πριν την αφήσει να βγει. Ύστερα από τρεις εβδομάδες, η σκυλίτσα πατούσε μόνη της το κουμπί.

«Πιστεύω ότι απομνημονεύει τη θέση τους, όπως κάνουμε με τα γράμματα στο πληκτρολόγιο όσοι γράφουν με τυφλό σύστημα. Ή όπως οι πιανίστες μπορούν να παίξουν φανταστικά στο πιάνο, χωρίς να πρέπει να κοιτάξουν τα πλήκτρα. Κάπως έτσι. Κάτι σαν την μυική μνήμη» είπε η Αλέξις στη The News Tribune.

@what_about_bunny

Uh oh. This is becoming a pattern🤦‍♀️ #doggyanthem #dogsoftiktok #talkingdog #fypシ #bunnythedog

♬ original sound – I am Bunny

Μάλιστα, η Μπάνι συμμετέχει σε μιε έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, η οποιά έχει στόχο να εξηγήσει πώς αντιλαμβάνονται τη γλώσσα μας τα σκυλιά.

Πηγή: philenews

 

Send this to a friend