Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Τάσος Τρύφωνος για μάχη με κορονοϊό: “Mέσα στον οργανισμό μου γινόταν ένας ‘πόλεμος’”
Τάσος Τρύφωνος για μάχη με κορονοϊό: “Mέσα στον οργανισμό μου γινόταν ένας ‘πόλεμος’”

Τάσος Τρύφωνος για μάχη με κορονοϊό: “Mέσα στον οργανισμό μου γινόταν ένας ‘πόλεμος’”

Από το σπίτι του στη Λευκωσία μίλησε στην εκπομπή «ΣΚ παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Γιώργο Ευγενίδη και τη Λένα Φλυτζάνη o Τάσος Τρύφωνος για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό.

«Σήμερα τελείωσα την καραντίνα μου. Είμαι πλέον ελεύθερος, μαζί σας το λέω γιορτάζω. Πέρασαν 14 ημέρες από τότε που έκανα το τεστ. Ήμουν από τους ανθρώπους που πρόσεχα πάρα πολύ και πρέπει να έχω κάνει από τα περισσότερα τεστ λόγω του πήγαινε-έλα από Κύπρο Αθήνα για τα γυρίσματα του ‘Αδύναμου Κρίκου’», δήλωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα για να το καταλάβω. Έκανα το τεστ για να μη χάσω το “βδομάδα με βδομάδα” που έκανα τα υπόλοιπα τεστ. Κανείς δεν ξέρει πως κόλλησα και αυτό είναι το περίεργο», δήλωσε, περιγράφοντας πώς έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό.

«Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα, ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει γιατί βλέπεις τις ειδήσεις και ακούς για διασωληνωμένους, ακούς για ανθρώπους στην εντατική, ακούς για θανάτους και λες ‘τι θα γίνει; σε λίγες μέρες θα βαρύνει κατάσταση;’», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Κανείς δεν κόλλησε από τις επαφές μου», διευκρίνισε ακόμα.

«Αυτό που σοκάρει με αυτό τον ιό είναι ότι ο καθένας το έχει περάσει διαφορετικά», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε τι έλεγε στον εαυτό του για να παίρνει δύναμη.

«Έλεγα μέσα μου ότι τώρα μέσα στον οργανισμό μου γίνεται ένας “πόλεμος”. Πρέπει να δώσω “όπλα” στον οργανισμό», δήλωσε αναφέροντας ότι έπαιρνε και βιταμίνες και παυσίπονα.

Τέλος, δήλωσε τη στήριξή του στον Γιώργο Μαυρίδη καταδικάζοντας τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνον στα social media.

Send this to a friend