Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάλεψαν, «κόλλησαν» και συμβιβάστηκαν! (βίντεο)
Πάλεψαν, «κόλλησαν» και συμβιβάστηκαν! (βίντεο)

Πάλεψαν, «κόλλησαν» και συμβιβάστηκαν! (βίντεο)

Δόξα και Ερμής τα έδωσαν όλα μέσα στο Μακάρειο, όμως “κόλλησαν” στο 0-0 και συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό. 

Στο πρώτο μέρος ήταν ελαφρώς καλύτερος ο Ερμής, χωρίς να υπάρξουν πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ήταν καλύτερη και έψαξε το γκολ, όμως βρήκε έναν πολύ καλά προετοιμασμένο Καϊκέ και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με τον Ερμή να ανεβαίνει στους 12 βαθμούς και η Δόξα στους 14.

Το φιλμ του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το πρώτο λεπτό να γίνεται αγωνιστική αδράνεια για διαμαρτυρία και στήριξη προς τους παίκτες των μικρότερων κατηγοριών που δεν προπονούνται και δεν έχουν αγώνες.

Στα πρώτα λεπτά πιο ενεργός ήταν ο Ερμής και είχε ελαφρώς την κατοχή και βρήκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 17’ με τον Ρουσιά να μην μπορεί να νικήσει τον Σισκόφσκι.

Μετά από αρκετή ώρα και με τον ρυθμό του αγώνα να μην είναι πολύ καλός η Δόξα βρήκε και αυτή την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα, με τον Κωμοδική απέναντι στον Καϊκέ και με τον κίπερ του Ερμή να βγαίνει νικητής στην μεταξύ τους μονομαχία και να μαζεύει την μπάλα.

Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα η Δόξα και ο Ερμής οπισθοχώρησε. Η ομάδα του Σακκά κέρδισε μέτρα στον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να βρει την μεγάλη ευκαιρία για να απειλήσει.

Από την άλλη ο Ερμής έριξε ρυθμό και έχασε μέτρα στο παιχνίδι, καθώς κλείστηκε περισσότερο στην περιοχή του. Στο 77’ σε αντεπίθεση έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Σισκόφσκι λειτούργησε σωστά και βγήκε από την εστία του, διώχνοντας την μπάλα έξω.

Από εκεί και πέρα η Δόξα απάντησε στη φάση του Ερμή, στο 80’ με τον Οικονομίδη μέσα στην περιοχή να κάνει το σουτ και τον κίπερ της ομάδας της Αραδίππου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ, καθώς ανέβηκαν και οι δύο, όμως καμία τους δεν πέτυχε τον «χρυσό» τέρμα και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και τον ένα βαθμό.

Δόξα: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Κωμοδίκης (57΄Φιρμίνο) Ολιβέιρα (67΄Λούις Κάρλος) Σαντίκ, Οικονομίδης (87΄Κίκας) Τραϊτσέφσκι, Μέσκα.

Στον πάγκο: Παρασκευά, Λούις Κάρλος, Χριστοφή, Άδωνη, Καραμόκο, Φιρμίνο, Κίκας, Κόστα.

Ερμής: Καϊκέ, Καραγκούνης (80΄Παραγκούλγκοφ) Δημητρίου, Γραβριήλ, Μέιρα (80΄Παντελή) Ρουσιάς (66΄Κύπρου) Καϊσερλίδης (66΄Πέδρο Λέμος) Χολτ, Κυριακίδης, Κονέ, Σιντιμπέ (24΄Βαλλιάνος)

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Παπαθανασίου, Οκόε, Κύπρου, Παραγκούλγκοφ, Βαλλιάνος, Γεωργίου, Παντελή, Φερνάντεζ.

Κίτρινες: Οικονομίδης, Μουκτάρης, Κίκας/Γαβριήλ, Κονέ, Καϊσερλίδης

Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Θεόδωρος Τσιολάκης- LarnakaOnline Sports

 

Send this to a friend