ΒΙΝΤΕΟ: Rapid τεστ – Πότε θα μάθετε το αποτέλεσμα
Άρχισαν από σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου τα rapid τεστ και στην πρωτεύουσα. Από τη Δευτέρα τα τεστ αντιγόνου διενεργούνταν σε Πάφο και Λεμεσό και από σήμερα άρχισαν και στην πρωτεύουσα με στόχο τον εντοπισμό ασυμπτωματικών και μη ατόμων.
Ο Υπουργός Υγείας εξάλλου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Λεμεσό το πρωί της ίδιας μέρας κάλεσε τους πολίτες να κάνουν τα τεστ για να έχουμε στο τέλος μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι γίνεται στον γενικό πληθυσμό.
Το εν λόγω τεστ αντιγόνου γίνεται όπως ακριβώς κι αυτό του μοριακού ελέγχου, με τη χρήση μπατονέτας στη μύτη. Για το αποτέλεσμα υπάρχουν δυο τρόποι: είτε αναμένει κάποιος εκεί στο σημείο περίπου 30 λεπτά είτε θα αφήσει τα στοιχεία του και θα του αποσταλεί γραπτό μήνυμα με το αποτέλεσμα εντός 24 ωρών.
Διαβαστε επισης










