Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Hρακλής και οι 12 άθλοι έρχεται Λάρνακα
Ο Hρακλής και οι 12 άθλοι έρχεται Λάρνακα

Ο Hρακλής και οι 12 άθλοι έρχεται Λάρνακα

Το μιούζικαλ ο Hρακλής και οι 12 άθλοι αποτελούν ένα δυνατό κομμάτι από τη μυθολογία μας που τη γνωρίζουν τόσο οι κύπριοι θεατές όσο και οι ξένοι επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ,μέσα από τραγούδι, χορό ,λόγο και κωμικά επεισόδια, να γνωρίσουν τους ουράνιους θεούς του Ολύμπου και να ζήσουν το ρομαντισμό ,τις αθλητικές τέχνες, την αγάπη τη δύναμη το θάρρος και ολες τις άλλες αρετές που πρέπει ο άνθρωπος μέσα από τα έργα, τις σκέψεις και τις πράξεις του να εφαρμόζει. Προβάλλει τη πολιτιστική μας κληρονομιά με ένα ψυχαγωγικό τρόπο ,μέσω του θεάτρου και στη περίπτωση μας μέσω του μουσικού θεάτρου που θεωρούμε ότι είναι πηγή χαράς και τέρψη οφθαλμού. Οι εκάστοτε παραγωγές μας είναι αναγνωρισμένες από το ευρύτατο θεατρόφιλο κοινό τόσο για την ποιότητα όσο και για τις φοβερές τεχνικές προδιαγραφές μας σκηνικά, κοστούμια, μουσική φωνές, στίχοι ,κείμενο αποτελούν τα δυνατά μας στοιχεία.

Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη χιούμορ-μουσική-χορό –τραγούδια-από απλούς ρυθμούς σε οπερετικούς με τις φοβερές φωνές των τραγουδιστών μας. Εξιστορεί τα πάντα από τη γέννηση του μυθικού Ηρακλή μέχρι τα μεγάλα του κατορθωματά.μας οδηγεί βήμα το βήμα στους 12 άθλους στη υπερφυσική του δύναμη που ενίοτε δε μπορούσε να δαμάσει τη μάχη με το καλό και το κακό τη κακία και την αρετή.μια διασκευή σεναρίου σε ευκολονόητη γλώσσα απο τη Ρέα Ιωαννίδου σε σκηνοθεσία της ευρηματικής Ελιας Ιωαννίδου που έχει να επιδείξει σωρεία υπέροχων παραστάσεων που φημίζονται για τη ευρηματικότητά των εφέ και των καινοτόμων σκηνοθετικών προσεγγίσεων τους.

Θα μπούμε στο μαγικό κόσμο της πολιτιστικής μας κληρονομίας θα θυμηθούμε και θα θυμίσουμε το μαγικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας αυτής της μυθολογίας που οι αλλοδαποί επισκέπτες θαυμάζουν στα μουσεία μας ,στα αγγεία μας ,στα αρχαία θέατρα μας.

Στόχος ειδικός οι νέοι μας να μαγευτούν από τα ιδανικά της αρχαίας Ελλάδας και Κυπριακής εκπαίδευσης .

Παρακαλώ πολύ επισκεφθείτε τη σελίδα μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα

www.reamadellaioannidou.com έχουμε στο ενεργητικό μας παραστάσεις που άφησαν εποχή στη Κύπρο όπως τους

ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ..ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ .., ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ, Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ, Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ, ΣΡΕΚ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ.ΦΡΟΟΥΖΕΝ…Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΣΗ.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΔΩΣΗ ΛΟΓΟΥ-ΣΕΝΑΡΙΟ: ΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΟΡΟΔΙΑΚΩΝ:ΕΜΙΛΗ ΤΣΙΑΝΟΥ

ΣΤΙΧΟΙ: ΞΕΝΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΙΑΝΤΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΕΜΜΕΛΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ –ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΛΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΗΧΟΣ –ΦΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΣΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΤΣΙΑΣ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΓ: ΡΕΒΕΚΚΑ ΤΡΑΤΤΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ www.reamadellaioannidou.com

 

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΟΥΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ-ΠΑΝΟΣ ΖΑΜΠΑΚΙΔΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΖΑΦΑΝΙΔΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΙ ΧΡΙΣΤΟΦΗ-ΕΜΙΛΗ ΤΣΙΑΝΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΥ

Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

29 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. & 16:00 και στις 6 Δεκεμβρίου στις 11:00π.μ. & 16:00.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ tickethour.com.cy και καταστήματα ACSCouriers

Send this to a friend