Home ΕΞΟΔΟΣ Σε αυτό το εστιατόριο της Λάρνακας θα φας φρέσκα μακαρόνια και θα ταξιδέψεις μέχρι την Ιταλία
Σε αυτό το εστιατόριο της Λάρνακας θα φας φρέσκα μακαρόνια και θα ταξιδέψεις μέχρι την Ιταλία

Σε αυτό το εστιατόριο της Λάρνακας θα φας φρέσκα μακαρόνια και θα ταξιδέψεις μέχρι την Ιταλία

Στις μεγάλες πείνες, όταν θες να φας και να χορτάσεις, να ευχαριστηθείς και να πάρεις δυνάμεις για να συνεχίσεις η ικανοποίηση πολύ συχνά έρχεται από ένα βαθύ πιάτο μακαρόνια με την αγαπημένη σου σάλτσα και πολύ τυρί.

Η δε πιο κάτω είδηση αφορά τους λάτρεις των ζυμαρικών, αφού ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο στη Λάρνακα στο οποίο φτιάχνουν ολόφρεσκα ζυμαρικά καθημερινά και τα προσφέρουν στους πελάτες οι οποίοι σίγουρα θα φύγουν με γεμάτο στομάχι.

Ο λόγος για το Gastroland Project. Ένα γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου υπόσχεται η πρόσφατη άφιξη στη Λάρνακα, με ένα κόνσεπτ πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα που έχει ως στόχο τη γνωριμία του κοινού με τους διάφορους πολιτισμούς του πλανήτη. Σε έναν καλαίσθητο χώρο, άνθρωποι έρχονται κοντά καθημερινά, όποια κι αν είναι η καταγωγή τους, και γεύονται πιάτα που μαγειρεύονται αυθημερόν (και με live cooking stations), με επιρροές από την Ασία μέχρι τη Μέση Ανατολή και από την Ιταλία μέχρι την Ελλάδα. Ντολμαδάκια, τάκος, ζυμαρικά, noodles, μπιφτέκια, κρέπες, επιδόρπια, αρτοπαρασκευάσματα, παγωτά smoothies και πολλά πολλά άλλα.

 

Δημητράκη Διανέλλου 80, Λάρνακα, 70003533.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend