Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η διαφορά της φετινής Ανόρθωση, το βάθος και η επίθεση!
Η διαφορά της φετινής Ανόρθωση, το βάθος και η επίθεση!

Η διαφορά της φετινής Ανόρθωση, το βάθος και η επίθεση!

Αδιαμφισβήτητα η Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, καθώς παρουσιάζει νοοτροπία μεγάλης ομάδας. 

Από τα πέρσι φάνηκε ότι η “Κυρία” έχει περάσει σε μία άλλη εποχή και με τον ερχομό του Κετσπάγια ήταν σίγουρο ότι τα πράγματα θα άλλαζαν.

Οι λεπτομέρειες και ο στόχος

Πέρσι έγινε η αρχή. Η Ανόρθωση με τον Γεωργιανό κόουτς στο τιμόνι άλλαξε επίπεδο, εντούτοις υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες που έλειπαν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτές οι λεπτομέρειες που έλειπαν, ο Κετσπάγια έβαλε ως στόχο φέτος να τις βρει και να τις βάλει μέσα στην ομάδα του.

Η επίθεση

Ένα στοιχείο που έλειπε από την περσινή Ανόρθωση, ήταν ένας καλός σέντερ φορ, με τους Ντούρις και Κατσιαράβα να μην ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις προσδοκίες της ομάδας.

Σε αντίθεση φέτος ο Κετσπάγια δεν βρήκε μόνο ένα σέντερ φορ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά, αλλά έφερε δύο πρωτοκλασάτους κεντρικούς επιθετικούς. Ο Μανιάς και ο Κβιλιτάια έχουν δείξει την ποιότητα τους και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Το βάθος

Το επόμενο στοιχείο που απουσίαζε από την Ανόρθωση και φέτος υπάρχει είναι το βάθος της ομάδας.

Πέρσι η Ανόρθωση δεν είχε τόσο βάθος, όσο έχει σήμερα. Ο Κετσπάγια έκανε αρκετά καλές μεταγραφές και κράτησε τον βασικό κορμό της ομάδας. Έτσι όταν παρουσιαστεί κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ο Γεωργιανός κόουτς βρίσκει εύκολα τη λύση, καθώς έχει πληθώρα επιλογών σχεδόν σε κάθε θέση.

Το βάθος είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία σε μία ομάδα, η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει και η Ανόρθωση το έχει.

Σίγουρα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή κατάσταση, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που δείχνει τον τελευταίο καιρό.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend